Kikerült a CBS Reality a DIGI kínálatából?
Figyelt kérdés
2 napja vettem észre, hogy a TV-men nem ad adást a CBS Reality. Kétszer csináltam automatikus csatornakeresést. De így is csak egy sötét képernyő van azon a csatornán. A TV-vel van baj, vagy a csatorna nem elérhető a DIGI kínálatában? Vagy mi történhetett még?2024. jan. 5. 19:31
1/10 anonim válasza:
Megszűnt a csatorna magyarországi terjesztése, így már semelyik szolgáltatónál sem érhető el.
Hasonlóan a DTX-hez és a Discovery Science-hez, bár ezek nem voltak elérhetők a Digi.
2/10 A kérdező kommentje:
De akkor a "helye" sem lenne ott a csatornakiosztáson. Valamint elfelejtettem kiírni, hogy csak kép nincs, hang van.
2024. jan. 5. 21:49
3/10 anonim válasza:
Ha nem hiszel nekem, jelentsd le hibára az ügyfélszolgálaton, hogy nem működik. Hátha csak Neked visszaállítják, mert mindenhonnan kikerült.
4/10 anonim válasza:
De akkor a hang miert maradt meg a kerdezonel? Vegulis ez is hiba, ha ki kellett volna kerulnie... en karteritest kernek. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy már megszűnt.
2024. jan. 6. 09:19
6/10 Vass Gábor válasza:
Én ma vettem észre, de mért szünt meg?
Szerettem nagyon, minden jó csatornát kiszednek azt ilyen szemeteket raknak be szánalmas.
7/10 anonim válasza:
Az AMC Networks döntése miatt.
Először csak Csehországi, és Szlovákiai megszűnésről írtak.
Végül megszűnt több országban is:
"CBS Reality closed on December 31, 2023 in the Czech Republic, Slovakia and in the Netherlands.
CBS Reality closed on January 3, 2024 in Hungary, Romania, Bulgaria and Croatia."
Oroszországban már 2022-ben megszűnt:
"CBS Reality closed on June 1, 2022 in Russia."
8/10 Vass Gábor válasza:
És akkor mi lesz helyette? Lesz valami hasonló?
9/10 anonim válasza:
#8 Nem hiszem. DIGI-n a Film Mánia van helyette, Sweet.tv-n semmi.
10/10 Vass Gábor válasza:
Film mánia eddig is volt nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!