Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A CNN miért ad le fakewest?

A CNN miért ad le fakewest?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 16:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%

Ebben a videóban elhangzik valahol, hogy beszüntették Magyarországon a Parlamentet, vagy egy a kormánypárti narratíva, hogy a CNN ezt mondta. Nem néztem végig a videót.

Ami tény, 2020 márciusa óta rendeleti kormányzás van Magyaroszágon, különböző vészhelyzetekre hivatkozva. Európában sehol másutt, meg az Ukrajnával vagy akár Oroszországgal sokkal hosszabb közös határszakasszal rendelkező országokban sincs háborús vészhelyzet, leszámítva Ukrajnát. A Fidesz kétharmados többségével így is, úgy is azt csinál amit akar, de már erre sincs szükség, mert egy szűk Fideszes kör dönti el mi lesz az országban, mindenféle kontroll nélkül.

Lehet persze azt mondani, hogy választások voltak és a nép így döntött, tetszett volna az ellenzék megnyerni a választást. Én 2022-ig azt mondtam a Fidesz a kisebbik rossz, de miután mostanra a legjobb barátaink, édestestvéreink a türkmének, kazahok, kirgizek, tádzsikok, üzbégek, oroszok, ugandaiak, argentinok lettek és a saját szövetségi rendszerünkkel állunk szemben folyamatosan, azt gondolom itt lenne az ideje egy kicsit visszább venni magunkból. De ez csak az én véleményem, nem is értem miért ebben a témakörben tetted fel a kérdést, amikor 100% politika.

2023. dec. 28. 19:42
 22/23 anonim ***** válasza:
86%

"De ez csak az én véleményem"

Nem, nem csak a tied, ez tobb millio magyar honfitarsad velemenye is.

2023. dec. 28. 19:47
 23/23 anonim ***** válasza:
79%

"Nem, nem csak a tied, ez tobb millio magyar honfitarsad velemenye is."

Meg azoknak is, akik ezért már százezerszámra elmenekültek az országból.

2023. dec. 28. 19:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!