Csak nekem tűnt fel hogy Malek Miklós mennyire alamuszi?
Figyelt kérdés
Pl nyilatkozott a jujj.hu-nak, kérdezték h van-e esélye vmelyik rajongó lánynak... aztán elnevette magát, olyasmit mondott h "nem... nemhiszem... nemtudom" és nevetett... aztán folyamatosan hha erről kérdik nevet, meg zavarba jön, azért néha-néha megemlíti h van neki bnője, de nekem úgy jön le h simán kavarna mással.
Aztán ott a Vecás dolog, mikor eléggé hangot adott annak h neki mennyire bejön, az After Xben is, meg a műsorban is. Meg h azért jó a bnője, mert észre se veszi h mellette van, és tud dolgozni.... Szóval nem értem, sztem egy alamuszi, simán félrelépne hha olyan csajt találna aki neki is megfelelő.
2010. okt. 22. 10:09
1/3 anonim válasza:
a médiában nincs olyan férfi, aki nem lép félre. Megtehetik, megteszik. malek sem rosszabb, csak ugyanolyan.
2/3 anonim válasza:
haaaaaaa, de jó, tényleg! :-)) Alamuszi nyuszi nagyot ugrik! :-))
3/3 anonim válasza:
Tudnál idézni,hogy mit mondott Vecáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!