Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kedvenc idei karácsonyi tv...

Kedvenc idei karácsonyi tv reklámod?🎄🎁

Figyelt kérdés
Mi a kedvenc? Indoklással ☺ Nekem a Lidl mosómedve reklám, nagyon cuki a mosómaci benne, és aranyos a plüssmajom is...💕🐒 Egy szívmelengető reklám + szeretem a Lidl-t is! 😃

#reklám #Lidl #szeretet #mosómedve #Varázslatos karácsony
2023. dec. 25. 05:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy boldog vagy-e? Ez lenne a nagy mondanivaló?
2023. dec. 27. 14:29
 22/26 anonim ***** válasza:

21. Igen, de elég nagy baj, ha nem érzed így.

A legtöbb ember nem foglalkozik a másik lelkével. Az anyagi jólét hajszolása, a másik eltaposása a fontos. Lehet az én rokonságom ilyen csak, de régebben legalább néha-néha felhívtuk egymást, vagy lapot küldtünk. Vagy látogatóba jöttünk-mentünk. Ma ha egyikük kiposztol valamit a facséra, max. egy like érkezik rá. Telefonon sem beszélünk évek óta, pedig semmi bajunk egymással.

A karácsony miről szól sok helyen? Tök felesleges dolgok cserélnek gazdát. Megveszünk egy rakat kacatot, rátukmáljuk a másikra, ő meg miránk.

Nézd meg, ezen az oldalon milyen sok kérdés van arról, hogy mit vegyen a másiknak. Érted?! Anyagi dolgokkal akarja letudni, és még annyira sem fontos neki, hogy magától kitalálja, minek örülne.

Ha engem kérdezel, és világ körüli utazás és egy kedves szó között választanom kellene, akkor az utóbbira szavaznék.

2023. dec. 27. 14:37
 23/26 anonim ***** válasza:
45%
22: Hagy rá. A 21-es már biztos a Fogyasztói társadalom gyermeke, így nem is érti, mit kellene gondolnia.
2023. dec. 27. 15:16
 24/26 anonim ***** válasza:
#22 Nem azzal van bajom, hogy ez a karácsony üzenete, hanem hogy ez egy egyszerű kérdés formájában jelenik meg, míg más reklámokban cselekvésként. Most mindenki kérdezze meg mindenkitől, hogy boldog-e? És ha nem? Hazudja azt, hogy igen? És ha igen, mi köze hozzá? Nem biztos, hogy ezt meg akarja osztani másokkal. Tehát azokkal a reklámokkal nincs bajom, vagy kevesebb van, amik egyrészt kevésbé nyálasak, másrészt jót tesznek valaki mással, még ha csak egy apróságot is.
2023. dec. 27. 15:17
 25/26 anonim ***** válasza:
23-as, ki hagy mit?
2023. dec. 27. 15:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Engem nem kell szerinte győzködnie az üzenetről... (22, 24)
2023. dec. 27. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!