Az RTL új csatornái csak HD-ben érhetők el?
Direct one-os vagyok elvileg benne vannak a csatornák az előfizetésemben, viszont a beltéri egységem nem HD képes és hiába kerestetem a tv-vel az új csatornákat nem találja őket.
Szóval nekem nem is lesznek elérhetők?
1. Kb 5 éve volt box csere, de nem HD képeset adtak (az előző sem volt az)... csak ezért nem fogok bemenni meg boxot cserélni.
De a többi magyar csatorna rendesen megy rajta, szóval mégis csak két formátumban is sugároznak... amúgy műholdas adásról van szó, nem kábelesről.
A Direct One bizonyos csatornákat, ezt általában jelölik a csatornalistában is, nem csak HD adásokat, DVB-S2 / MPEG-4-ben sugároz.
Ezek a nem HD képes beltéri egységekkel nem foghatók. Ha nem képcsöves, hanem lapos tévéd van, célszerű lehet cseréltni, mert a beltéri egység jobb minőségben konvertálja fel az SD adást is, mintha Scarttal vagy egyéb csatlakozási módszerrel a tévé teszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!