Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A TV-ben a reklámok elött...

A TV-ben a reklámok elött miért mondják be reklám előtt, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott?

Figyelt kérdés

Ez mekkora baromság már? Egy 18béven aluli nem nézhet meg egy mosópor, vagy McDonald's reklámot? Régen nem volt ilyen. Még az akciófilmek is, amikben gyilkolásznak azok is max egy 16-os karikát kapnak.

Ja, és ha már itt tartunk egy focimeccsnél mi értelme kirakni az AP jelzést? (Azaz 12 éven aluliaknak nem ajánlott). Nagyon gáz lett a média. Na persze nem ez a legnagyobb probléma, hanem a sok fospermet, ami a kereskedelmi csatornákon megy. Ezért nem is nézek kereskedelmi csatornákat.

2023. dec. 8. 21:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez pont nincs köze az EU-nak.
2023. dec. 9. 22:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtató, hogy itthon is tudnak akkor kellően elbaltázott szabályokat alkotni. :D
2023. dec. 9. 23:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Na ebbe pl. tök értelmetlen belekeverni az EU-t.

Szerintem ez szimplán hazai baromság.

2023. dec. 10. 00:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát, tévedsz.
2023. dec. 10. 08:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez pusztán hazai baromság... A múltkor kiváncsiságból megnéztem egy (öldöklős, amúgy 12-es karikás) film közben a 18-as reklámot. Hát... basszus... óvszer reklám volt benne. Óvszer...! Nehogy tudják már a 18 év alattiak, hogy van ilyen... A józan ész megáll...

(Csak halkan jegyzem meg, hogy az iskolákban is megszűnt a szexuális felvilágosítás, mert a törvény értelmében az a szülő joga, nem másé, és senki nem kockáztatja meg, hogy meghurcolják érte, hogy 18 év alattiakkal szexről beszél. Elképesztő az az álszentség, ami itt megy... Közben meg a 13-14 évesek mennek abortuszra. Az jelen állás szerint nem baj. Csak szexről ne halljon az a kölök.

2023. dec. 10. 17:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem 2021 óta van ez, de ennél nagyobb baromságot nem láttam még. Annyira csípem pl hogy amikor este nézek egy sorozatot, akkor a sorozat AP besorolású, a reklám meg 18-as. És ráadásul még a sorozatot vágják meg, hogy este későn AP karikával mehessen, nehogy véletlenül egyszer-egyszer 15-ös karikával leadják vágatlanul. Nem is tudom melyik a rosszabb, az össze vissza vagdosás, vagy a korhatáros reklámok.
2023. dec. 14. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!