Miért van az, hogy 10 éve a TV2-n, RTL KLUB-on tök jó amcsi filmeket adtak mindennap pl. Nicsak ki beszél, Clifford, Vissza a Jövőbe, manapság meg állandóan Maunika Sau meg idióta celebek vannak?
nem kötelező tv-t nézni, én pl már 2 éve "leszoktam" róla. ha filmet szeretnék nézni, akkor letöltöm, és reklám nélkül élvezhetem :D
bírom, mikor az emberek agyba főbe fikázzák a csatornákat, és úgy tesznek, mintha kötelező lenne nézni azt a foshalmot...
1 a megasztár jó. az x faktor is.
2 a mónika showt én sem bírim, inkább a balázs.
3nem szeretek filmet nézni. persze vannak kivételek: VISSZA A JÖVŐBE, vm amerika, titanic, ace ventura, kalandférgek stb.
4 le-sza-rom a közszolgálati csatornákat rekklám kell! MINDEIG EGYKI SZÜNET.... KERESKEDELMI CSATORNÁKA JÓK.
így van! hétköznap este semmi jó nincs a tévében! vagy született feleségek vagy dr house vagy valóvilág meg ilyen bizbaszságok. hétvégén meg a tehetségkutatók, azt se tudom minek így is van már mennyi celeb.
mi is este dvdzünk :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!