Szerintetek is szabálytalankodott Istenes Bence Rácz Jenővel a Sztárboxban?
Kérdező
"Nem értek egyet veled 8-as, a bíró pl. kifejezetten hagyta, amikor Istenes kezdeményezte ezeket az összeakaszkodásokat, rohadt lassan reagált"
Önmagában az, hogy a fedezékük összeér, az nem szabálytalan, a fogás meg nem olyan, amit egyből meg szokott állítania bíró, hiszen látni kell, hogy mi kerekedik ebből (az, hogy két bunyós egy belharcos szituáció végén összeakad, azért az nem egy akkora szabálytalanság, ami szankcióért kiállt).
"viszont amikor Rácz ütött valóban szabálytalanul, félig oldalról-hátulról, akkor egyből odaugrott. Jó lett volna, ha Instenes szabálytalankodásait is ilyen gyorsan nyakom csípte volna."
Ez azért érdekes, mert két olyan helyzet is volt, amikor pont indokolatlanul lépett közbe a bíró, és ott erősen a Jenőnek kedvezett ezzel a lépéssel.
Lehet ezt csűrni-csavarni, de mind a ketten sokat szabálytalankodtak végig, a ring bíró sem volt a helyzet magaslatán. Szerintem Bence megérdemelt volna egy intést, viszont Ráczra meg egyszer állva kellett volna számolni, mind a kettő elmaradt, de még így is torz az eredmény. Mind a 3 pontozó egy menetet adott Bencének, de mindegyik másik menetet, ami azért furcsa, mert a 3. menetet sehogy sem lehetett nem Bencének adni, a pontozók ezt mégis máshogy látták.
Szerintem az a dolog, hogy Bence visszavágót akar, teljesen jogos igény, mert itt valami nagyon nem volt kerek.
"Amúgy az kiderült, hogy miket kiabált be Rácz Jenő meccs közben, ha egyáltalán ez így történt? Istenes ugye erre hivatkozva nem fogott vele kezet a meccs után, és bár pl. a bíró hangját is felvette a mikrofon, én semmi kiabálást nem hallottam."
Maga Rácz Jenő is beismerte, elvileg valami olyasmiket, hogy "gyerünk b*zi, itt a cigány". Meg telvilegf k*rvázott is.
Köszi a kifejtést 14-es! :-)
Akkor abban egyetérthetünk, hogy a ring bíró nem volt a legjobb. Azért ennyire megosztó tapasztalások nem szoktak lenni, ha jól vezetik a meccset.
A másik, hogy szerintem ez a két szereplő nem túl megosztó személyiség, akkor szoktak ilyen "táborok" kialakulni, amikor valóban ismert emberekről van szó, én pl. csak vasárnap esti tévézésnél kapcsoltam véletlen ide. Szóval ez, hogy ennyien ennyire máshogy látták a történteket azt jelenti, hgy valami az értékelésnél nem ment jól.
Az az érdekes, hogy tucatjával olvasom az olyan kommenteket, hogy "Jenő volt jobb", meg "Bence laposra lett verve", meg stb.
Nem nagyképűségből mondom, de aki kicsit is otthon van a boxban, az szerintem egy ilyen meccs után nem írja ezt. Mivel alapból nagyon szoros volt, már nem korrekt olyan kijelentéseket tenni, ami azt sugallja, hogy itt fölényes Jenő győzelem lett volna. Én egyértelmű Bence győzelmet láttam, de elfogadom, ha valaki azt mondja, hogy egál, vagy hogy első nézésre a Jenőt egy hajszállal jobbnak látta. De ha a több száz kommentből indulok ki, és nem láttam volna a meccset, azt hinném, hogy itt valami nagy alázás történt Jenő részéről. Nem tudom eldönteni, hogy ezek a kommentelők tényleg így gondolják ezt, vagy Rácz Jenő fanok, vagy Istenes Bence gyűlölők :) Hozzáteszem: eddig a műsorig én azt sem tudtam, hogy hogy néznek ki ezek az emberek, szóval nem lehet azzal vádolni, hogy Bence fan lennék.
Igen, 16-os, pont emiatt írtam, hogy ez a két szereplő pont nem olyan, akinek nagy rajongótábora vagy "gyűlölői" :D lennének.
Ja, igen, szoros volt, szóval semmiképpen sem állja meg a helyét szerintem egyik irányba sem, hogy "laposra verte" az egyik a másikat. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!