Az M1 időjárásjelentésbe bemutatásra beküldött fotókat meg lehet nézni valahol?
M1 nem tudom, miből dolgozik, de elvben ki kéne írniuk, vagy bemondani. Mivel az M1 és az MTI is az MTVA tulajdona, esélyes, hogy MTI fotókat használnak, ugyanúgy ahogyan a hirado.hu is.
Kereskedelmi csatornák hasonló műsorai az időkép és más hasonló oldalak felhasználók által beküldött képeit szokták használni. Erre is érdemes leeht nézelődni.
Azt hiszem, félreértetek.
Az M1 időjárásjelentéséhez a nézők küldenek saját készítésű fényképeket. Ezekből választanak a szerkesztők, és az időjárásjelentés alkalmával bemutatják. Ezt biztos vissza lehet nézni az MTVA honlapján, mármint az időjárásjelentést az aktuálisan bemutatott fotóval.
De én nem az időjárásjelentést szeretném visszanézni, hanem a fotókat megnézni. És nem csak a bemutatottakat, hanem az összes beküldöttet. Logikus és célszerű lenne ezeket a honlapjukon megnézhetővé tenni, egy galériában, mert, mint írtam, egész jó fotók. De én nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!