Miért nézik már egyre kevesebben ezt az idióta magyarellenes Heti hetes műsort?
Ha csak ezt az évet nézzük (minden hétre elég sok lenne az adat, így néhányat rakok be):
január 3: 1.172 millió néző (442 ezer néző 18-49-ből)
február 7:
RTL Heti hetes: 1,046M
TV2 Frizbi Hajdú Péterrel első része: 1,000 M - az első részre sokan voltak kíváncsiak
február 14:
RTL Heti hetes: 1,115M
TV2 Frizbi Hajdú Péterrel második része: 783e - itt már le is esett az érdeklődés
március 28:
RTL Heti hetes: 1,071M
TV2 Frizbi Hajdú Péterrel: 711e
április 25:
TV2 Frizbi Hajdú Péterrel: 906e
RTL Heti hetes: 964e
május 30:
TV2 Frizbi Hajdú Péterrel: 972e
RTL Heti hetes: 1,087M
szeptember 19:
TV2 Frizbi Hajdú Péterrel: 671e
RTL Heti hetes: 792e
október 10:
RTL Heti hetes: 1,114M
TV2 Frizbi Hajdú Péterrel: 906e
Azért van benne a Frizbi is, mert az a konkurens adás. A nézettségen látszik hogy ingadozó, van amikor 700-800 ezer nézőre is leesik a nézettség egy héten, de 2-3 adás leszámítva veri az egy időben futó másik csatornán lévő adást, és mondhatni stabilan tartja az 1 milliós nézettséget úgy, hogy késő este fut.
Ha érdekelnek még nézettségi adatok részletesen:
Te ezt el is hiszed?
Ismeretségi körömben senki nem nézi, tehát akkor mégsem teljesen igaz amit írnak.
Én azért elfogadom a nézettségi adatokat, és bár nem a kedvencem Hajdú Péter, sokszor megnézem a műsorát, ha az előzetesben engem érdeklő emberek a vendégei. Viszont, mikor ott van a Bagi-Nacsa páros, tuti, kihagyom. Átestek a ló túloldalára a köztük levő balhé után.
Azzal együtt megosztja a nézőket, tény és való.
Sok még a kommunista meg a volt szadesz imádó.
Isten segítségével lassan elfogynak.
Én egy percet sem néztem ,mert igazi agymosó műsor.
Ez a lényege ,nem a humor.
Agymosás,agymosás.
Mit gondolsz ,miért akarjáb balliberális honfitársaink legalizálni a marihuánát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!