Létezik szerintetek szánalmasabb tévéműsor a TV" "Ezek megőrültek" című műsorától?
Hiába szánalmas egy műsor, amíg van egy biztos nézettségi száma. Tíz emberből mondhatja tíz hogy szánalmas, de nyolc lehet nézni fogja mert szereti a szereplőt, vagy viccesnek találja, vagy érdekli a személyektől elvonatkoztatott játék, vagy csak az értelmi szintjének megfelelő egy ilyen műsor.
Ez olyan, mint hogy a Győzikét is utálta mindenki (vagy ciki volt bevallani hogy nézik?), mégis tudták mi volt benne. Celebekkel még könnyebb eladni egy műsort, mert az emberek olyanok hogy más kárán jobban tudnak örülni, ha pedig egy sikeres/népszerű embert dobálják a vízbe (vagy akárhova, nem láttam a műsort) akkor bennük az megelégedettséget vált ki, hogy egy híres ember is kerülhet kínos szituációba, ráadásul mennyi ember látja azt. Persze jó gázsiért mindenki elbohóckodik pár órát, a tévének meg a bevétel számít.
Reklámozás szempontjából - legyen akármilyen műsorról is szó - mindig a 18-49-es korosztály a célcsoport. Ez a műsor pedig biztos megtalálja a célközönségét.
Tehát akármilyen szánalmas is egy műsor, amíg megtartja magának az elvárt nézettséget, addig megéri csinálni. Az emberektől pedig nem fogsz kapni feltétlenül reális válaszokat, mert aki azt mondja hogy szánalmas, lehet nézni fogja a fent felsorolt okok valamelyike miatt úgyis. Abból meg az következik hogy a stabil vagy magas nézettség miatt megéri újabb és újabb és tényleg egyre kritikán alulibb műsorokat gyártani.
Létezik, főleg az RTL-en::
Benkő eleséget keres
Celeb vagyok, rúgj fejbe
Vacsoracsata
Mónika
Valóvilág
Kalandra fal
Én nagyon szeretem ezt a műsort,nem értem hogy azért mert te így gondolod azért mért kell a Gyakorikérdések.hu oldalára kiirni hogy milyen szar..
Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!