Miért lesz ilyen hamar vége a Nagy Ő-nek?
Olvastam, hogy csütörtökön vége. Kedd van és még bent vannak 10-en kb.
Most ne olyan kommenteket irjatok, hogy vicc az egész, meg pénzéhes libák, meg ronda Zoli 😃 ezekkel egyet is értek.
Nem szoktam tévét nézni, csak ritkán. Egyszer csak belenéztem a szerencsekerékbe, és onnantól néztem mindig. Erre vége lett. Pedig előtte ki nem álhattam.
Most elkezdtem nézni a Nagy ő-t, erre 2 hét alatt vége lesz.. 😃
Egyik nap mondta Zoli, hogy az előző kapcsolata is egy huszonéves lánnyal volt.
Ezzel az ovissal lehet, meg tud jelenni egy partin,vagy eseményen, mert csinos... Amig meg nem szólal.
De a Betti az agyontetkózott karjaival?
Mindegy, mert már tudjuk ugye, hogy nincsenek együtt.
Erika volt nálam is a favorit.
A vastagszájúval olyan jól elvoltak, leesett az állam, hogy kidobta.
18: mindből "celeb" lesz. Ha büfiznek egyet az utcán, már írnak róluk.
Emőke, Nati, meg páran el fogják érni, hogy tele legyen velük a facebook, a blikk, meg a kiskegyed. Csak ledobnak pár rucit, vagy összejönnek ezzel-azzal. A pénzért mindent.🤑
De itt van ez a Betti. Nos ő nem a külsejével fog pénzt szerezni. Talán azért nyeretik meg vele, hogy pár hétig azért irjanak róla. 😃
Amúgy szerintem az arca bájos. De ez a rengeteg tetkó. Lehet, valakinek bejön, de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!