Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak én vagyok elborzadva a...

Csak én vagyok elborzadva a Rich kids hungaryn?

Figyelt kérdés
Ez a műsor egy rettenet. Elképesztő hogy ilyen színvonalán dolgok mennek a tvben
2023. szept. 20. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Ignorálni kell az ilyeneket, mert ezek már szándékosan a hergelésre mennek. Ez is elérést generál, hiszen te is reklámozod a műsort a neten a kérdéssel még akkor is, ha nem ez a szándékod vele. Akkor nem lesznek ilyen műsorok, ha az emberek nem mutatnak érdeklődést feléjük, nem beszélnek róla.
2023. szept. 20. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Nem akarok sznobnak tűnni, de eleve nem nézek ilyen szintű trasht. Nem mondom, néha kell az embernek a nem túl nívós szórakozás is, de van egy határ, ami alá semmiképp nem mennék.Az ilyen nulla értelmű, színvonaltalan, direkt megboztánkoztatásra játszó műsorokat egyszerűen nem nézem. Van még vagy 50 másik tévécsatorna, amiből tudok válogatni, nem idegesít fel, és egyszerűen jobb, mint ezek.

De van egy réteg - kb. az, akik a Győzike showt is áhítattal nézik -, akiknek ezen a szinten megreked a szórakozás.

2023. szept. 21. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Belenéztél, már elérték a céljukat.... ez tipikusan polgárpukkasztásra megy semmi másra.
2023. szept. 21. 04:08
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Már a műsor idősávján (hétköznap este 11 óra) is látszik, hogy nem a nagy nézettség volt a cél, hanem a polgárpukkasztás, és hogy minden nap írják a cikkeket róla.
2023. szept. 22. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!