Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vajon az M4-nek bejön ez,...

Vajon az M4-nek bejön ez, hogy elkezdik tolni az atlétika közvetitéseket igy a VB után. (én pl megszerettem! a gyémánt ligát utána néztem) Szerinted?

Figyelt kérdés

Aminek tegnap volt az utolsó fordulója, a VB előtt nem érdekelt az atlétika , engem megfogott. A tv-be nem győzik hangsúlyozni, hogy sok évre vettek atlétika közvetités jogokat. [link]

Én örülök neki, mert megtetszett , a tv-ben nem győzik mondani, elhozzuk megvettük sok évre az atlétikai versenyek jogát, mert úgy látjuk a nézőket érdekli. Szerintetek ez meg fogja érni az M4-nek? (tegnap azt mondták a VB utáni közvetlen Gyémánt ligát ami utána jött, másfélszer többen nézték, mint amiket a VB előtt adtak.

2023. szept. 18. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
13%
Remélem hogy nem közpénzből vették meg. ;)
2023. szept. 18. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
"Közszolgálati" csatorna. Szerinted miből vették meg?
2023. szept. 18. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyémánt ligát szoktak adni
2023. szept. 18. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Oké akkor jöhet a politika mentes , beszélgetés.

3-as mást is megvettek, a linken elolvashatod, bevásároltak atlétika versenyekből.,

2023. szept. 18. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!