Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem olyan mintha ellenne...

Nem olyan mintha ellenne viccelve az egész? A mentorokra értem! X-faktor

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Hát mivel ez az X-f*sztor, így nem csodálom, hogy el van viccelve:)
2010. okt. 17. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem sok értelme volt hogy ott ültek a tegnapi műsorban csak egymással poénkodtak
2010. okt. 17. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Számomra hiteltelen, unalmas az egész. Nem is bírtam tovább fél óránál.
2010. okt. 17. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nagyon jó volt!!!!

És a mentorok is jók voltak! Legalább nem voltak unalmasak, adták a hangulatot!!!

2010. okt. 17. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Utolsóval értek egyet! Nem értem mi lett volna unalmas benne?

De gondolom aki ezt írja épp Disney csatornán nő fel...

2010. okt. 18. 12:30
 6/7 anonim válasza:
100%

Az X-faktor zsűrije majmok gyülekezete, mely sorsokat dönt el, fejeket hullat a porba és pl. "bon-bon" lányokat emel az égig. Részletesebben:

1. Az egyetlen szakértő egy Hollywood-i producer, akinek lehetetlen nehéz sors jutott. Ad hoc és/vagy érthetetlen és/vagy elképesztően tehetségtelen együtteseket kell életben tartania.

2. A női zsűritag döntéseit leginkább a libidója és a ciklusának aktuális hormonális fázisa determinálja.

3. A "marketing szakember" óriásit alkot abban, hogy mindig úgy nézzen, mint aki értene a zenéhez. Senki ne vádoljon: Imádtam a Rapülőket. Geszti szövegeit is imádom. De a szöveg, az ugyebár nem zene. Ezért a zenei szakértelmének kibontásakor akkorákat szól, mint őszibarackra a tej. Abban óriási, hogy mindig olyan képet vág, mint aki zenész. Péter! Te rapper vagy, de nem zenész, mi a franc keresnivalód van itt?

4. A "rocker" egy jó csávó. Nagy hibája, hogy nem tud zenélni. A számainak jelentős részét mégis imádom. Ez egy életérzés, de szintén nem zene. Képzeljétek el, micsoda buli volt, amikor az első válásom után, "hót kokin" üvöltöttük, hogy "Jönnek a szép napok ég veled, Te nem tudod, milyen jó nélküled..." és ez őszinte volt, meg szellemes. Na de hogy Feró döntsön afelől, hogy egy nyírségi szupertehetség azért ne kapjon lehetőséget, mert nem jó a "tatar", vagyis a mékap? Feró, ez a Te lelkeden szárad.

Az X-faktor óriási találmány, mert nagyon aranyos, gyönyörű, tehetséges fiatalt ismertem meg (én már "vén szottyadt", 52 éves orvos vagyok csupán. Csabi, Tamás, Norbi, talán emlékeztek rám, amikor Bp-en, a Hűvösvölgyi út 54. sz. alatt, a Videoton Holding Székház recepcióján beszélgettünk egy jót. Ott van ui. több stúdió, többek között a Sony. Azt hiszem azért voltatok ott, hogy egy közös "We are the World" - szerű opust vegyetek fel. Ott és akkor, nagyon örültem, hogy találkozhattam ilyen szikrázóan tehetséges magyar fiatalokkal. Higgyétek el nekem, ez egy korosodó, más érában szocializálódott "öreg" számára hatalmas élmény volt - szóval, imádlak Benneteket, mindenkit az X-faktorból).

A zsűrinek viszont sohasem megbocsátható vétke a protekciózás, melyet minden esetben a "szakmai hozzáértésre", meg a "színpadi képességekre" és még ki tudja mennyi bullshitre hivatkozva hivatkozva tettek meg. Azt hiszem neveket szükségtelen említenem.

Úgy gondolom, egy tehetségkutató versenynek az első dolga lenne pozicionálni a vetélkedőt. A Táncdalfesztivál megmondta, ez a "dalok versenye". De vajon minek a versenye az X-faktor? Hiszen egyszer az a győztes erénye, hogy jól mutat, hogy jó a segge, szexis, humoros, máskor (jóval ritkábban) hogy hány decibelt képes kiénekelni, hamis-e az éneklése, stb. Ha pl. valakinek jó a segge, annak szabad hamisan énekelnie. Ha valaki csúnyácska, az ezt meg ne merészelje.

Félreértés ne essék, egy szavam sem lehetne, ha a játékszabályok ezt előre megmondják. Így a zsűri döntése 5 zsűrizésben alkalmatlan egyén marhaságainak gyűjteménye, mely emberi sorsokat dönt el. És itt jönnének az alkalmatlanság erkölcsi vonatkozásai... De már elegem van.

A továbbjutóknak sok sikerélményt, a zsűrinek meg mélységes szégyent kívánok.

2010. okt. 24. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Pfffff... na utolso odaszolt... hat biztos, h nem mindig korrektek, de szm elég nehéz korrekt lenni, foleg, ha nem ertunk a zenéhez ugy, ahogy illene. Tovabba a helyzet az, h nekem jobban tetszik az X faktor, mint a megaszar. azt tényleg unnád..

Ahoz kepest nem olyan rossz szm az X faktor. És szm sokkal komolyabb hangulata van, mint a megaszarnak.

2010. okt. 24. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!