Hogy tetszett Takács Nikolas az X faktorból?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 23:59
11/21 anonim válasza:
Nikolas és Csabi is fantasztikus volt szerintem.(mellesleg mindkettő jó pasi:D)
12/21 anonim válasza:
Nikolas a legjobb a mezőnyben, ez egyértelmű. Egyedül neki van olyan hangja, ami nemcsak jó, de érdekes is. Norbinak is különleges, csak én személy szerint a falra mászom a hangjától.
13/21 anonim válasza:
Az előttem szólóval értek egyet. Nikolas a legjobb!!! Gyönyörű, különleges hangja van.
14/21 anonim válasza:
Nagyon imádoooooooooom!!!
Szerintem nagyon helyes és nagyon tehetséges!! :D :P :$ Imádoom...wáááh
15/21 anonim válasza:
Utálom nikolast, egy beképzelt hülye. semmi hangja nincs mellesleg és mégcsak nem is szép (persze nem ez a fontos).
16/21 anonim válasza:
kicsit unalmas már hogy minden adásban ugyan azt látjuk tőle a hülye sapkájában
17/21 anonim válasza:
Igazad van szerintem is, tök unalmas a rohadt sapkájával együtt. Csak ott áll a színpadon meg se mozdul, vagy ha igen akkor túl sokat mutogat a kezével mint egy idóta
18/21 anonim válasza:
Imadom:D S az utolso hozzaszolokat mi jogositja fel h vkit lehujezzenek, nem birom amit mondtatok de nem hujezek le senkit:) Nikolas
19/21 anonim válasza:
hol írtunk mi olyat hogy hülye ? csak a sapkáját meg a mozgását kritizáltuk?
és mi nem pontos J-vel irtuk
20/21 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 10-30 18:23
Nikolasnak nincs semmi hangja? Meghallgatnám azt az embert, akinek szted jobb hangja van, mint neki..úgy csinálsz, mintha vmi zenetanár lennél pf..neked talán jobb a hangod? Csabinak bezzeg van hm? semmi..nekem ő unalmas, sok olyan ember van, akinek legalább olyan vagy jobb hangja van, mint neki csak nem nedvesedik tőlük annyi bugyi '-.- ez szépségverseny volt, nem ének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!