X-faktor vagy Megasztár?
Figyelt kérdés
Melyiket szereted jobban?
Szerintem az X-faktor unalmas vagy nemtudom de én sokkal többet vártam.
2010. okt. 16. 22:14
1/10 anonim válasza:
Hát nekem a Megasztár stúdiója is sokkal jobban tettszett viszont ez az X egy nemzetközi show de azért az RTL-től többet vártam.
2/10 swedish válasza:
Xfaktor..sokkal színvonalasabb (szerintem) mint a megasztár
4/10 anonim válasza:
X faktor. Most nekem is laposnak tűnt egy picit, szerintem olyan szűk volt, vagy nem tudok rá jobb szót, olyan bárhangulata volt, de az énekesek fantasztikusak voltak, és a hangulat is. A Megasztár nekem nem tetszik, kivéve persze Szíj Melindát és Attilát, meg Giorgiot, őket nagyon szeretem, de az egész műsort nem szeretem, az X faktorban mindenki tehetséges, szóval magán a laposságon kívül semmi kivetnivalóm vele, ezerszer szórakoztatóbb volt még így is a Megasztárnál :)
5/10 anonim válasza:
x-faktor,bele-bele néztem a másikba is,de egy rettenet,egy jó hangú énekest sem hallottam ott
az x-faktorban mind a 12-en tehetségesek
6/10 anonim válasza:
sokkal tehetséhgesebb énekesek vannak az x-faktorban.
7/10 anonim válasza:
Nekem meg a Megasztár tetszik jobban, az sokkal élettel telibb, az X olyan idegen nekem.
8/10 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval! Nkem is olyan idegennek tűnt az x. A megasztárban vannak gyengébbek is, és kiesett az adams comedy, de azért mégis jobban tetszik!
9/10 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok ahogy az utolsó kettő. Lehet csak azért mert a megasztár már az 5. szériánál tart, és majd a következő x-faktor sokkal jobban fog tetszeni mikor már nem lesz olyan idegen.
2010. okt. 18. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!