Mekkora toleranciával vagytok a reklámok iránt?
#1 most mondok egy vicces dolgot.
2007-ben kezdtem elelőször a reklámok (médiaboxal áttekertem őket) majd fél évvel később a tv műsor nézéset.
Reklamblokkolót használok mindenhol, pl youtubeon is firefox bővítménnyel, nem facebookozok, így a hozzám eljutó reklám lényegében elenyésző. (Az utcai plakátolat nyilván nem lehet kikerülni, de az inkább a vicc kategória)
Szóval ha most valahol vagyok és reklám megy a tv-ben, akkor nem igazán zavar, hiszen akkor látom őket először, néha jót mulatok rajtuk, mondhatni szeretem őket, mivel olyan keveset latok belőlük.
#2 hát ez nagyon értelmes lett igy .. :D
Szóval 2007-ben kezdtem beszüntetni a reklámok és a tv nézesét. De go dolom egyértelmű volt. :)
A reklámok egyre pofátlanabbsk szerintem, de nagyrészt kikerülhetőek, engem manapság a youtube szponzorok idegesítenek.
Kettős, mert értem hogy ebből élnek, meg ezért ingyenes a tartalom, de direkt fizetem a prémiumot hogy ne legyen reklám
(adblock nem játszik mert főleg tv-ről nézem), de még így se tudom kikerülni őket, sőt még rosszabb mert nem tudod hogy mikor jön, és nincs továbblépés gomb, hanem bele kell tekerni a videóba
Engem az idegesít amikor egy gusztustalan emberi betegséggel kapcsolatos hirdetés van.A másik amikor le-föl szalad a reklám és irritál az olvasásomban.
Az. F.B -bén csak tovább görgetek amikor jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!