Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mekkora toleranciával vagytok...

Mekkora toleranciával vagytok a reklámok iránt?

Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 20:12
A kérdező szavazást indított:
Szeretem a reklámoka, nagyon érdekesek.
Nem szeretem, de elviselem őket.
Semmilyen szinten nem tűröm el, amikor reklám van, elkapcsolok, reklámokkal teli netes oldalt azonnal bezárom.
28 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy létezik ember aki szeretné őket.
2023. aug. 27. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

#1 most mondok egy vicces dolgot.

2007-ben kezdtem elelőször a reklámok (médiaboxal áttekertem őket) majd fél évvel később a tv műsor nézéset.

Reklamblokkolót használok mindenhol, pl youtubeon is firefox bővítménnyel, nem facebookozok, így a hozzám eljutó reklám lényegében elenyésző. (Az utcai plakátolat nyilván nem lehet kikerülni, de az inkább a vicc kategória)

Szóval ha most valahol vagyok és reklám megy a tv-ben, akkor nem igazán zavar, hiszen akkor látom őket először, néha jót mulatok rajtuk, mondhatni szeretem őket, mivel olyan keveset latok belőlük.

2023. aug. 27. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

#2 hát ez nagyon értelmes lett igy .. :D

Szóval 2007-ben kezdtem beszüntetni a reklámok és a tv nézesét. De go dolom egyértelmű volt. :)

2023. aug. 27. 23:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A reklámok egyre pofátlanabbsk szerintem, de nagyrészt kikerülhetőek, engem manapság a youtube szponzorok idegesítenek.

Kettős, mert értem hogy ebből élnek, meg ezért ingyenes a tartalom, de direkt fizetem a prémiumot hogy ne legyen reklám

(adblock nem játszik mert főleg tv-ről nézem), de még így se tudom kikerülni őket, sőt még rosszabb mert nem tudod hogy mikor jön, és nincs továbblépés gomb, hanem bele kell tekerni a videóba

2023. aug. 28. 00:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Legalább látszik a videókon hogy hova tekertek a legtöbben, így elég csak odatekerni ahova feltűnően sokan tekertek, ott a vége a reklámnak :D
2023. aug. 28. 00:28
 6/12 anonim válasza:
100%
Általában csak a focimeccsek miatt nézek digi tv-t, de borzalmasak azok az erőltetett reklámok.
2023. aug. 28. 07:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkorával, hogy elő sem fizettem TV szolgáltatásra. Már utoljára áprilisban néztem TV-t vendégségben és el voltam képesve, hogy film közben már osztott képen is tesznek be reklámot. Sportközvetítésnél régebben is előfordult, de film közben, az már túl megy minden határon.
2023. aug. 28. 09:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#7... neee, osztott kepernyőn? Mint valami rossz scifi paródia. :D
2023. aug. 28. 09:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ami az internetes reklámokat illeti, alapfelszereltség a Pi-hole, NoScript és uBlock Origin, youtube-ot pedig Freetube kliensen nézek, be van állítva, hogy automatikusan ugorja át a szopnzori szegmenseket. Így a reklámok kb 99%-át el tudom kerülni.
2023. aug. 28. 09:09
 10/12 anonim válasza:
100%

Engem az idegesít amikor egy gusztustalan emberi betegséggel kapcsolatos hirdetés van.A másik amikor le-föl szalad a reklám és irritál az olvasásomban.

Az. F.B -bén csak tovább görgetek amikor jön.

2023. szept. 3. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!