Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki esett ki tegnap a megasztár...

Ki esett ki tegnap a megasztárból?

Figyelt kérdés
És ki volt az a két ember akik közül a zsűri döntött hogy melyikőjük menjen el?
2010. okt. 16. 07:54
 1/8 A kérdező kommentje:
Valaki írjon légyszi!
2010. okt. 16. 08:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Adam's comedy kiesett. Patai Anna volt a másik jelölt.
2010. okt. 16. 08:13
 3/8 A kérdező kommentje:

Nemár..:/

Ő volt az egyik kedvencem:/

A kis Annácskát meg eleve utálom.:@

Ez van...:]

2010. okt. 16. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
az adam's comedy egy füstölgő bikasz@r volt már bocs a kis csajnak legalább van hangja nem úgy mint annak a szemüveges baromnak
2010. okt. 16. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Én az egész színjátszó Megasztárt utálom!
2010. okt. 16. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Az Adam's Comedy hrmatgyenge volt, nem is csoda, hogy kiestek. Erőtlen szar volt az egész. Teljes mértékben egyetértettem Friderikusz kritikájával. Igazából nem is értem, hogy a végén ő miért arra szavazott, hogy az Adam's maradjon bent...
2010. okt. 16. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor sem nekik kellett volna kiesniük! Csak most rossz formában voltak! DE az előző adásokban szuperül teljesítettek! És nagyon egyedi feldolgozásaik voltak! Gusztos Bencének vagy Tolvai Reninek kellett volna kiesnie, nem nekik! Igazságtalan!
2010. okt. 16. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Patai Annácska menjen a kislányok tehetségkutatjába ne a megasztárba!

Nekem az Adam's Comedy-be az tetszett hogy lazák voltak és nekem a pasi hangja is tetszett.Jó volt őket hallgatni olyan nyugis volt.

Azt tudják mondani hogy Szeleczy Dávidnak voltak hamishangjai de Annácskának nem merik mert akkor szegényt megbántják..(Nem mintha tetszett volna az Dávid produkciója..)

Egyszerűen nem fér a fejembe mit keres ott az Anna.Oké nem tagadom szép hangja van de NEM ODA VALÓ!

Neki még ott kellene ülnie az iskolapadba..

De tőlem.ha akarnak mégegy Tóth Lüszit..

Amúgy meg LESZAROM.

Ja mellesleg nem közvélemény kutatást kértem...

Legközeleb ha lehet a kérdésemre válaszoljatok.

Lelehet pontozni ismét LESZAROM.

Köszikepuszika.

2010. okt. 18. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!