Megasztár 5! Ki az az idősebb hölgy? Most a nyitószámban iszonyatos volt a hangja hogy hogy még bent van?
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 20:40
1/9 anonim válasza:
Szíj Melindának hívják,és én is ugyanígy vagyok vele,iszonyó pocsék a hangja.
3/9 anonim válasza:
Melyiknek nem?
Bocsi, de talán a kis Patai Annának van a legjobb hangja....
Még jó, hogy eddig az x-faktort néztem!
Sokkal színvonalasabb!
4/9 anonim válasza:
sztem is
Kökény Attila és Patai Anna a legjobb
Eddig Kállay S.Andrást is szerettem de már nem nyűgöz le
5/9 anonim válasza:
megasztar, xfaktor es osszes hasonszoru tarsai csak arra valo, hogy majmoljuk az amerikai "muanyag-kulturat" es tonkre tegyek, elfeledtessek velunk a sajat kulturankat. Az 1. megasztart meg neztem, arra talan meg el lehet fogadni a tehetsegkutato megnevezest, de a masodiktol kezdve sz.rra ment az egesz, tiszta 100% sobiznisz lett belole.
6/9 anonim válasza:
Szíj Melinda az idösebb hölgy!De szerintem Patai Anna a legjobb!!
7/9 anonim válasza:
A megasztárból csak jó hangok és a jó nők hiányoznak. Én emiatt nézném ha nézném XD Szóval marad az x faktor...
8/9 anonim válasza:
Yvette sztem jó nő
meg Renáta is
bár női szemmel nézem őket
de sztem ők elég szépek
9/9 anonim válasza:
nézd meg az X-faktort ott klasszisokkal jobb nők vannak :D
Nah meg jobb hangok is, de ez produkciótól is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!