A NETFLIX vagy a HBO medieval Fantasy sorozata a jobb?
Most nézem a Trónok Harcát (HBO) és a Vaják (NETFLIX) produkciót egymással párhuzamosan. Két filmcsatorna sikerfilmje egy kategóriában. Mindegyiknek megvannak a pozitív tulajdonságai. Melyik jobb?
/Számomra a Vajákban sármosabbak a színészek, a hölgyek is sokkal szebbek. Kevésbé fájdalmas a karakterek elvesztése, mint a Trónok Harcában. Utóbbi sokkal kidolgozattabnak tűnik, érzelmesebb, belemászik az ember fejébe, de negatív értelemben is sajnos/
Nekem az egyik nagy kedvencem a Vikingek. Az is nagyon izgalmas, fordulatos és amikor azt hiszed, hogy mostantól unalmas lesz, akkor is úgy alakítják, hogy megváltozzon a véleményed. Ne kérdezd, hogy hogy tudod megnézni, mert nem tudom. Letöltöttem az évek alatt minden részét. 6 évad, + 2 évad (egyelőre) a 100 évvel későbbi folytatás (Vikingek: Valhalla). Az sem rossz, de már nem az a hatás, viszont jobb, mint a semmi.
A másik hasonló az az Utolsó királyság, szintén vikinges vonal, csak inkább az angol oldalról mutatva be az egészet. Ott is van egy pár évad (talán 5) és a végén egy zárófilm (Seven Kings Must Die) címmel, ami idén jelent meg.
3-as vagyok
Akkor már értem, hogy miért ezeket hoztad fel példaként.
Engem sosem zavart a felirat, sőt jobban szeretem eredeti nyelven nézni a filmeket, mint szinkronnal, mert jobban átjönnek a szemályiségek. Ritka, amikor a szinkron jobb, mint az eredeti.
Százával nézem a filmeket és a sorozatokat, de itt most hirtelen megállt a tudásom. Pici pompa van a Shadow and Bone sorozatban is, kicsi harc is, de nem erről szól eddig az első 2 évad.
Páncél van a The Duel című filmben is, ami jó film, de ott meg a "szerelmi szál" a lényeg, nem ez. Csata csak pár perc, említésre sem méltó. Gladiátorban van hadsereg, harc, de római. A Braveheart pedig csatákban búvelkedik, de ott sem a pompa és szép felszerelés a lényeg.
Majd valaki más biztos fog adni sokkal jobb tippeket, mint én. Nekem ez most nem sikerült, ezer bocs!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!