Régi magyar reality?
Figyelt kérdés
Valamikor talán 2000-2005 között volt egy amolyan valóságshow vagy nem is tudom minek lehet nevezni. Arról szólt, hogy egy fiatalokból álló társaság átalakított egy buszt amolyan bulibusszá és járták az országot.
Az egyik első epizódban egy házat elárasztottak vízzel és abban fürödtek, illetve volt egy olyan epizód amikor valami farmról papíron meglovasítottak egy jó adag tojást és azzal dobálták egymást a mezőn.
Nem tudom melyik adón ment, talán RTL rémlik, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, picit nosztalgiázós hangulatom van, akkoriban voltam olyan kb 6-os csitri, de anno tetszett az a műsor, hátha megtalálnám neten, csak ugye a címét se tudom.
Köszönöm előre is.
2023. júl. 26. 10:10
2/2 A kérdező kommentje:
De jó, ez az. :) Köszi <3
2023. júl. 26. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!