A Sweet.tv megér havi 6600 Ft-ot?
Sajnos a Telekom TVGo-hoz nincs tévés alkalmazás, így csak kiskijelzős eszközökön használható, kivetítési funkció sincs benne.
(Kiegészítésként bizonyos rootolt kínai Androidos tévéboxokon működhet a Telekom TVGo, de mivel az alkalmazás érintőképernyőre optimalizált, körülményes lesz a használata.)
Jogos a pont a Sweet TV-nek. Más előnye is van, pl. hét napos visszanézhetőség.
De sokan árérzékenyek vagyunk, a 3000 Ft árkülönbség pedig nekem már sok lenne.
Egyébként valamiért ezek a szolgáltatások Magyarországon nehezen terjednek, a Telekom ilyen formájú hozzáállását sem értem, hacsak nem az van mögötte, hogy vegyél több szolgáltatást is igénybe.
Több szomszédos országban az ottani Telekom TVGo-hoz hasonló szolgáltatásának van okostévére optimalizált appja.
Szerintem fognak rá megoldást találni, ha sokan használják így. Pl. azt, mint a Telekom TV GO vagy Mindig TV, hogy a közszolgálati csatornák ingyenesek (Mindig TV-n több), így az alkalmazás ingyen kipróbálható.
Én az ingyenes próba helyett a díjak mérséklését látnám megoldásnak.
Lehet olvasták ezt az oldalt, mert csökkentettek az árakon. Az új árakon már megéri. :)
A kérdés, hogy ideiglenes akció, vagy végleges?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!