Nézi valaki A spanyol hercegnő című történelmi sorozatot?
Figyelt kérdés
MIÉRT összevissza adják, mindenféle időpontokban az M5-ön?2023. júl. 19. 22:12
1/8 anonim válasza:
Láttam nekem tetszett de nagyon szeretem a történelmi sorozatokat.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán lehet követni, mert hol az M3-on, hol az M5-ön adják, ráadásul szerdán vagy csütörtökön, két részt egymás után. Nagyon érdekes sorozat, 1461-től egészen 1548-ig, sőt 1558-ig terjedő időszakról szól. Most VIII. Henrik angol király házasságon kívül született fiának elfogadásáról szól. Szegény királyné, még most jön a java, amikor feltünnek a Boleyn lányok, aztán a borzalmak, amikért a király a felelős. És a végén kiderül, hogy a nagyanyja gyanúja volt a helyes, a dinasztia egy lánnyal halt ki 1603-ban. De ez Erzsébet királynő volt.
2023. júl. 23. 23:33
3/8 anonim válasza:
Én letöltöttem és akkor néztem amikor akartam.
4/8 A kérdező kommentje:
Jó neked, sajnos nincs okostévém.
2023. júl. 24. 22:06
5/8 anonim válasza:
Én is úgy voltam vele, hogy letöltöttem, nem TV-re, hanem számítógépre és onnan médialejátszóval néztem meg hálózatról, mint mindent. Hónapokkal ezelőtt végeztem vele és nagyon tetszett.
6/8 A kérdező kommentje:
DE miért dugták el ennyire? Ha az RTL a sok hülyeség helyett ezt adta volna, óriási siker lett volna. DE ezeknek a celebes marhaság kell.
2023. aug. 2. 21:57
7/8 anonim válasza:
5-ös vagyok
Gondolom azért, mert az egyik saját gyártású magyar, a másik meg külföldi, vagyis valami jogdíjfélét biztosan fizetni kell érte.
8/8 A kérdező kommentje:
Dehogy magyar, amerikai licensz ez a celebes dumaparti. Jogdijat ezért is éppen eleget fizettek.
2023. aug. 3. 23:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!