Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az M4 oldalán vissza lehet...

Az M4 oldalán vissza lehet nézni műsorokat?

Figyelt kérdés
Jövőhét szombaton lenne a Forma-1 időmérő, de valószínűleg nem tudom majd megnézni. Vissza tudom nézni az M4 közvetítéseknél az időmérőt?

2023. júl. 15. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem láttam elérhetőséget a korábbi időmérőkre vonatkozóan, csak az összefoglaló videóra.
2023. júl. 18. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Általában a Mediaklikk.hu oldalon szoktak elérhetőek lenni az MTVA csatornáinak műsorai, talán max 1-2 hétig. Viszont hogy teljes F1 vagy más sport közvetítés felkerül-e azt nem tudom. Már csak a szerzői jogok miatt sem tűnik valószínűnek.

Az ilyen nemzetközi sport eseményeknél nagyon szigorú megkötések vonatkoznak arra is, hogy helyileg hol lehet sugározni (pl. ha magyar tévé csak Magyarországra veszi meg a jogokat, akkor általában külföldről nem lehet neten elérni még az online élő közvetítést sem), illetve azt is korlátozhatják, hogy csak élőben mehet, ismétlése nem lehet, vagy ha lehet ismételni, akkor hányszor, stb.

Esetleg írj az MTVA-nak és kérdezd meg tőlük...

2023. júl. 24. 14:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Mostmár mindegy, mégis megtudtam nézni:D
2023. júl. 24. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ezt az oldalt javaslom a jövőre nézve is, ha nincs más lehetőséged:

[link]

Bár én utólag szoktam letölteni torrentről 😂, mivel a legtöbbször dolgozom vasárnap.

2023. aug. 2. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!