Szerinted milyen ez a Levi’s reklám (1995-ből való): jó, vagy bűnrossz?
2023. júl. 5. 12:03
2/11 anonim válasza:
Azta!
Tényleg 1995-ös?
Szerintem nagyon jó. Egész, kerek kis történet, merész.
Nekem végig unszimpatikus a taxis, zseniális pofára esés.
3/11 A kérdező kommentje:
Ugye jól értettem, hogy a „csaj” valójában egy nőimitátor férfi? (A villanyborotva használata „buktatja le”).
2023. júl. 6. 05:52
5/11 anonim válasza:
Miért írja az egyik kommentelő, hogy a sofőr nő?
6/11 A kérdező kommentje:
Jaj... -.- Ki írt ilyet? A taxiba beszálló „nőről” derül ki, hogy valójában férfi. (a „tanulság” pedig az, hogy ezt már a beszállás előtt is sejteni lehetett volna, mert egy Levi’s 501-es farmert viselt, ami köztudottan férfinadrág)
2023. júl. 6. 09:33
8/11 anonim válasza:
A chrisscott6417 nevű felhasználó.
"I remember this from back in the day, didn't realise the driver was a female until I watched it now. Plot twist! Lol"
9/11 A kérdező kommentje:
Ja... Szerintem hülyeséget írt, valószínűleg nem angol anyanyelvű (vagy ha mégis, akkor esetleg éppen drogos/ittas volt, amikor a kommentet írta), és eltévesztette: driver helyett passenger-t akart írni. Az teljesen egyértelmű, hogy a taxisofőr egy férfi volt.
2023. júl. 6. 10:11
10/11 anonim válasza:
Akkor is female helyett male az utas, de igen, a borosta miatt eléggé biztos, hogy a taxis férfi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!