Aki néz még tv-ét szokot még nézni RTL vagy tv2-tő csatornákat vagy úgy vagytok ti mind én?
Figyelt kérdés
régen ezek voltak amiket mindenhol lehetett nézni ingyen elő fizetés nélkül antennával de mióta digitállis a tv-é azóta van sokkal több ingyenes csatorna is meg régen ezeken tényleg voltak egyedi műsorok meg jó filmek de mostanába gyakorlatilag az összes csatornán ugyanazok vannak körbe ismételve meg mindenhol a celebeket mutogassák2023. júl. 4. 20:29
1/3 anonim válasza:
Hát eléggé érthetetlenül magyaráztad, de tényleg így van. Alig várom már az RTL Survivort, vagy a Tv2 Ázsia Expresszét, de nem adják. A legjobb még a krimiket meg a sportot (pl. Tour de France), vagy a Historry Viasatot nézni.
2/3 anonim válasza:
Nekem nincs tvm olyan 10 éve. Viszont sorozatok mellett szoktam tv műsorokat is nézni neten.
A kedvenceim:
Rtl-es műsorok
Konyhafőnök
kezdetektől nézem, a gyerekes évadokat leszámítva ( az nem érdekelt), mindet láttam)
Nyerő páros
kezdetektől nézem
Survivor ( csak a 2021 és évadot láttam de azóta is várom az újat😂)
Gyertek át (kezdetektől nézem)
Activity ( kezdetektől nézem, bár csak nemrég indult)
Tv2
Párharc kezdetektől nézem
Dancing with the stars ( a tavalyi évadot kezdtem el nézni, és közben visszanéztem az előző évadokat is) most várom az idei szezont.
Engem sehol nem a celebek személye érdekel, inkább maga a műsor tárgya, pl adott esetben a főzés, a játékok, a tánc:)
3/3 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy SuperTV2-őt, illetve RTLII-őt nézek. Ugyanis a SuperTV2-n megy a Családi Titkok, az RTLII-n meg A Gyanú Árnyékában. És ugye ezek nagyon hasonló sorozatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!