Mi a véleményetek a tippelj és vidd el nevű vetélkedőről az rtl műsorán?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 16:55
1/3 Justinianus válasza:
Nekem az ugrott be, hogy amikor 1984-ben először lehetett venni Magyarországon parabolaantennát, és apu felszerelte a tetőre (én néhány éves gyerek voltam), a 12 (!) fogható csatornának az egyikén, a német RTL-en a "Der Preis ist heiß" vetélkedő ment.
Na ez annak a koppintása.
2/3 anonim válasza:
Ez a műsor most is megy és nem koppintják, hanem gondolom megvették a jogokat hozzá.
3/3 anonim válasza:
Egy hatalmas emberi ürülék szintjén van. A beépített emberek ordítva, ugrálva örülnek annak, hogy ki lettek választva. Ami amúgy szart sem jelent önmagában, csupán azt, hogy bekerülhet az adott epizód 2-3 játékosa közé, akiknek kötelező a Balázs2 kinézetű majomnak végig szalutálniuk, és eljátszaniuk azt, hogy ez életük legboldogabb eseménye, mert most nyerhet akár 2-300 ezer forintnyi kacatot majd. Mindezért cserébe bohócot csinálnak magukból kamerák előtt. Aztán minden más is el van benne túlozva. Szokásos rtl szarkupac agyromboló műsor, nulla szórakoztató ötlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!