Miért fehérneműben porciózzák a drogokat?
Már nem egy filmben láttam ,hogy dél amerikai droggyárakban fehérneműben dolgoznak a nők és a férfiak is.
Eddig arra gondoltam mert így kevésbé tudnak lopni a “dolgozók” ,legalábbis nem nagyon van hova rejteni a dolgokat.
De egy másik filmben meg 3 csaj ült a saját konyhájukba és ott “szitálták” a kokaint és porciózgatták szintén fehérneműben. Szóval ők maguknak csinálták a bizniszt és így megdőlt az az elméletem ,amit említettem hogy a lopást akarják visszaszorítani.
Valaki tudja a miértjét ?
Pedig ez tűnik a logikus magyarázatnak. Mivel ugyanarra a jelenségre asszociálsz belőle, a jelenet a közismert dolgokhoz van igazítva. Vagyis azért vannak csak fehérneműben, mert ez egy ilyen filmes közhely, és egyértelművé teszi hogy milyen jelenet játszódik le.
De ha rákeresel a filmre vagy az adott jelenetére, lehet másban is felmerült már, és esetleg meg van jobban magyarázva.
Részletet csak a halálos iramban 5. részében találtam de itt pénzt “porcióznak” és számolnak fehérneműben. Ebből jutottam erre a következtetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!