Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért tették ki Szirota...

Miért tették ki Szirota Dzsenifert az Xfaktorból?

Figyelt kérdés
Bunda volt vagy mi? Mert egyértelmű, hogy lazán meg is nyerhette volna. Szerintem igazságtalan...
2010. okt. 11. 19:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%

Amúgy ha észrevettétek,a legunszimpatikusabb emberek jutottak tovább! Kb fordítva kéne lennie és akik kiestek azoknak kellett volna bent maradni. Hiába mondják,mert nem csak a hang számít,hanem az is hogy ki mennyire szerethető. Szerintem ez a Dzsenifer,meg volt egy duci lány,nekik jó hangjuk volt és még szerethetőek is. Ilyenek kellenek egy műsorba nem a Vastag -fivérek meg a Nyári lányok,akik spec nekem hangilag sem tetszenek.Az lehet hogy szakmailag jók,de pl én soha nem szavaznék rájuk ,de a lemezüket sem venném meg!

Úgyhogy az egész műsort elb*szták azzal hogy a múltkor kiejtettek minden valamire való énekest...

2010. okt. 16. 11:01
 12/17 anonim ***** válasza:
lemezüket én se venném meg .....csak letölteném:D ...am szerintem hülyeség ez hogy a jók estek ki itt nem az nyer akinek van hangja és semmi más hanem az aki az előadásban is jó meg hangilag is és még sorolhatnám miket figyel a zsűri... a kiesőknek szerintem csak a hangjuk volt jó és ennyi semmi másban nem voltak szimpatikusak (nekem)
2010. okt. 19. 06:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Könyörgöm egy 16 éves lány a Jenifer...

És mi az hogy a szarok maradtak bent? Tizenéves forumozók már a zeneiparhoz is jobban értenek mint akik 40 éve csinálják?

Ami nagyon indokolatlan, hogy a Nádor Dávid kiesett, és a fanni helyett jutott volna be inkább valamelyik kislány.

A többinek ott a helye ahol vannak.

2010. okt. 19. 10:25
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem is jól van így. Dzseniferkének modnjuk jó hangja van de ez nagyon kevés a mai zeneiparban. Azonkívűl nagyon semmilyen a csaj. Fanni meg az ellenkezője, van stílusa, egyénisége, de nincs hangja. Ki fog esni úgyis.
2010. okt. 19. 10:31
 15/17 anonim ***** válasza:

"Janicsák Veca a legtehetségesebb mind közül, és az olyanokat meg csak sajnálni tudom, akik leragadtak az apjánál."

hogy lehet ilyen butaságot komolyan gondolni... persze,nyilván a Veca volt a legtehetségesebb.

jó énekes, de semmi több. van belőle sok tucatnyi még az országban, csak a kutya se kíváncsi rájuk és nem futtatják fel őket.

2012. márc. 28. 02:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Miért, mondj egyet, aki tehetségesebb volt Vecánál abból a mezőnyből. Sőt a 2. szériában se volt nála jobb lány. Tolvai Reni is elbújhat mellette. Nem véletlenül ő jutott a lányok közül legtovább. http://www.youtube.com/watch?v=yEdD8urELDc

Hol áll ehhez képest Dzseniferke?

2012. márc. 28. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:

mondjak olyanokat, akik tehetségesebbek Vecánál ? a tavalyi és idei mezőny 30-40 %-a ..

"Dzseniferke" pedig, ahogy te kedvesen hívod, jóval fölötte áll.

2012. márc. 28. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!