Miért tették ki Szirota Dzsenifert az Xfaktorból?
Amúgy ha észrevettétek,a legunszimpatikusabb emberek jutottak tovább! Kb fordítva kéne lennie és akik kiestek azoknak kellett volna bent maradni. Hiába mondják,mert nem csak a hang számít,hanem az is hogy ki mennyire szerethető. Szerintem ez a Dzsenifer,meg volt egy duci lány,nekik jó hangjuk volt és még szerethetőek is. Ilyenek kellenek egy műsorba nem a Vastag -fivérek meg a Nyári lányok,akik spec nekem hangilag sem tetszenek.Az lehet hogy szakmailag jók,de pl én soha nem szavaznék rájuk ,de a lemezüket sem venném meg!
Úgyhogy az egész műsort elb*szták azzal hogy a múltkor kiejtettek minden valamire való énekest...
Könyörgöm egy 16 éves lány a Jenifer...
És mi az hogy a szarok maradtak bent? Tizenéves forumozók már a zeneiparhoz is jobban értenek mint akik 40 éve csinálják?
Ami nagyon indokolatlan, hogy a Nádor Dávid kiesett, és a fanni helyett jutott volna be inkább valamelyik kislány.
A többinek ott a helye ahol vannak.
"Janicsák Veca a legtehetségesebb mind közül, és az olyanokat meg csak sajnálni tudom, akik leragadtak az apjánál."
hogy lehet ilyen butaságot komolyan gondolni... persze,nyilván a Veca volt a legtehetségesebb.
jó énekes, de semmi több. van belőle sok tucatnyi még az országban, csak a kutya se kíváncsi rájuk és nem futtatják fel őket.
Miért, mondj egyet, aki tehetségesebb volt Vecánál abból a mezőnyből. Sőt a 2. szériában se volt nála jobb lány. Tolvai Reni is elbújhat mellette. Nem véletlenül ő jutott a lányok közül legtovább. http://www.youtube.com/watch?v=yEdD8urELDc
Hol áll ehhez képest Dzseniferke?
mondjak olyanokat, akik tehetségesebbek Vecánál ? a tavalyi és idei mezőny 30-40 %-a ..
"Dzseniferke" pedig, ahogy te kedvesen hívod, jóval fölötte áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!