Egyre több reklámban szerepelnek eufemisztikusan "plus size" modellek/"színészek". Mi a véleményed erről?
#9 Ilyen messzire én nem mennék, itt most kizárólag a - nevezzük nevén - kövérség a téma. Azt hiszem a Dove kezdte az egészet.
#12 Ők szerintem nagyon messze állnak a csúnyaságtól.
Szerintem azzal semmi baj nincs, ha nem csak modell testalkatú emberekkel reklámoznak és nem csak ezt látjuk a filmekben. Sőt, ha egészséges, átlagosabb testalkatokat is látunk, az még jó is, ahogy az első 2 hozzászólásban már kifejtették. Nekem egyedül az nem tetszik, mikor már olyan túlsúlyról van szó, ami egyértelműen nem egészséges és ez van "népszerűsítve". Az a fura, hogy van a tipikus nagyon vékony, magas, modell alkat és a plus size, az átlagos meg nem annyira jelenik meg.
Említetted, hogy a Dove kezdte, de nálunk teljesen jól volt kezelve szerintem, változatosabban szerepelt a női test, de nem a két szélsőség jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!