Hol forgatták a mostani x faktor részt? Ahol a Nagy Feróék voltak, az ugye nem az ő háza?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 20:48
1/5 anonim válasza:
Azt mondták, h az övé. De igazából elgondolkoztató, h hogy szedett össze annyi lóvét a nemzetcsótánya szerepből.
2/5 anonim válasza:
Nem az övé. Még a tegnapi részben mondták, hogy kijelöltek egy-egy "villát" mind a négy zsűritag részére, ahol meghozhatják a nagy döntést. Utána, miután ez tisztázva lett, onnantól kezdve mondják szimbólikusan, hogy az az ő házuk.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Hogy hiheti bárki is, hogy ilyen kastély jellegű házakban laknak a mentorok, Hogy a saját tulajdonuk? Csak néha kellene más műsort nézni, és mindenki tudná, hogy max. álmaik netovábbja a mentoroknak egy ilyen építmény. Malek Miklós ugye nem itt él, eddig nála nem járt forgatócsoport, de az Ildikó és a Feró lakásában/házában már többször volt forgatás. A vacsoracsata a sajátjukban készült, és Ferónál akkor is kint voltak, mikor a balesete volt.
5/5 A kérdező kommentje:
én kérek elnézést.. nem nézek egyébként TV-t, fogalmam sincs hogy a vacsoracsatában ki-mikor szerepel és hogy hogy néz ki a házuk..
egyébként egy kérdést tettem fel, választ vártam rá, nem pedig kiosztást. deazért köszi :))
2010. okt. 13. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!