Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mik ezek a műsorok?

Mik ezek a műsorok?

Figyelt kérdés

Az Ncore-on látom nap mint nap felbukkanni ezeket a műsorokat:

- James Corden,

- Stephen Colbert,

- Jimmy Fallon,

Satöbbi. Ezek a Hajdu Péter műsorához hasonló műsorok, csak külföldön? Miről szólnak? És egyáltalán ezek hol mennek, mert csak annyi van ott, hogy "WEB", tehát ebből arra következtetek, hogy ezek a műsorok a csatorna honlapjáról vannak letöltve. Egyáltalán miről szólnak ezek?

2023. márc. 29. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Magyar hasonlatban felépítésben és tartalomban a Fábry-féle Esti Showder az, ami ezt át tudta ültetni és futtatni pár éven keresztül, ilyesmit képzelj el. Ezek ott kint már több évtizede futnak, ebből próbáltak a magyarok is lemásolni 1-1 formátumot. Jellemzően a nagy országos csatornák (CBS, NBC) esti műsorai, a modernebbek streamingen futnak vagy onnan is beszerezhetők, ezek a forrásai a release-eknek.

(az viszont semmibe nem került volna, hogy letölts és megnézz egy részt vagy 1-2 jelenetet Youtube-on, ha érdekel mi van bennük, sokkal nehezebb itt pár mondatban leírni mint megnézni egy adást)

2023. márc. 29. 11:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem. Ebben az esetben belenézek.

Nekem így jobb, hogy naggyából tudom, hogy mire kell számítanom. Igaz, nemsokat értenék belőle, de belenézek.

2023. márc. 29. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!