Mik ezek a műsorok?
Az Ncore-on látom nap mint nap felbukkanni ezeket a műsorokat:
- James Corden,
- Stephen Colbert,
- Jimmy Fallon,
Satöbbi. Ezek a Hajdu Péter műsorához hasonló műsorok, csak külföldön? Miről szólnak? És egyáltalán ezek hol mennek, mert csak annyi van ott, hogy "WEB", tehát ebből arra következtetek, hogy ezek a műsorok a csatorna honlapjáról vannak letöltve. Egyáltalán miről szólnak ezek?
Magyar hasonlatban felépítésben és tartalomban a Fábry-féle Esti Showder az, ami ezt át tudta ültetni és futtatni pár éven keresztül, ilyesmit képzelj el. Ezek ott kint már több évtizede futnak, ebből próbáltak a magyarok is lemásolni 1-1 formátumot. Jellemzően a nagy országos csatornák (CBS, NBC) esti műsorai, a modernebbek streamingen futnak vagy onnan is beszerezhetők, ezek a forrásai a release-eknek.
(az viszont semmibe nem került volna, hogy letölts és megnézz egy részt vagy 1-2 jelenetet Youtube-on, ha érdekel mi van bennük, sokkal nehezebb itt pár mondatban leírni mint megnézni egy adást)
Értem. Ebben az esetben belenézek.
Nekem így jobb, hogy naggyából tudom, hogy mire kell számítanom. Igaz, nemsokat értenék belőle, de belenézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!