A magyar sorozatok csak a picsogásról szólnak?
Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 15:15
1/5 anonim válasza:
Nem, Vágási Feri pl. nem picsogott, hanem lezúzott mindenkit.
2/5 anonim válasza:
Nem. Sem a Tenkes kapitányában, sem az Angyalbőrben-ben, sem a Szimat Szörényben nem picsogtak! De senki sem picsog a Robog az úthengerben, a Kántorban stb... lehet, hogy rossz sorozatokat választasz!
3/5 anonim válasza:
Inkább a brutálisan túltolt ripacskodásról.
4/5 anonim válasza:
Vannak azért elég jó újabb magyar sorozatok is. Kérdező, te melyik sorozatokra gondoltál?
5/5 anonim válasza:
A Besúgó kimondottan jó, az Aranyélet és a Terápia is remek sorozatok.
A Mi kis falunk első pár évada is jó volt, csak a negyedik-ötödik felé kezdett elfáradni.
A 200 első randi egy kicsit szirupos lányregény, de azért fogyasztható - picsogás van benne, de az egy konkrét embertípust ábrázol és egész jól helyre is teszik érte. Most láttam, hogy lesz második évada is.
Nekem a Tűzvonalban is tetszett, amíg néztem, de azt hiszem, a fele táján kikerült a látókörömből, utána nem tudom, mit csináltak vele.
A Barátok közt és hasonló napi vackokat nem néztem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!