Mit gondoltok az idei Sztárban sztárról?
Figyelt kérdés
Én személy szerint falnak megyek Maricstól és Tóth Anditól, nem is értem, hogy mit keresnek ott...na meg az a Valkusz gyerek is, mit művel ott...? Azt ne mondják nekem, hogy Marics elfogulatlan... biztos vagyok benne, hogy nem az.2023. febr. 25. 17:39
1/2 anonim válasza:
Nem nézem. Minden évben egyre rosszabb. Csak a zsűri ripacskodásáról szól.
Vannak előadók akik érdekelnek azokat külön megnézem.
2/2 anonim válasza:
Szerintem megszervezett, megrendezett az egész. Alapból a zsűri tagjai szoros kapcsolatban vannak a versenyzőkkel pl Valmar duó tagjai plusz Tóth Andi és Nemazalány. És az is érdekes, hogy a jól teljesítők esnek ki. Pl az első adásban én Nemazalányt ejtettem volna ki, mert ő volt a leggyengébb. De nyilván nem ő fog ki esni mikor a zsűri egyes tagjaival baráti kapcsolatban van. Most meg Tarján Zsófi esett ki aki szintén max pontot kapott és tényleg jól szerepelt. Szerintem itt az is lényeg, hogy ki mennyire felkapott celeb és ki hoz nagyobb nézettséget. Mert az első 2 kiesőről nem lehet annyira elmondani, hogy felkapottak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!