Az ott lévő embereknek mennyit fizetnek hogy röhögjenek a showder klubbos idiótákon?
Én is voltam a Dumaszínházban, és sok poénon jókat nevettem, más humorokon, meg inkább más nevetett.
Igen húzós volt a jegy ára, tehát nemhogy adtak volna pénzt, hanem rendesen a zsebbe kellett nyúlni.
Csatlakozom azokhoz, akik szerint a humor, a humorérzék, az egyes típusú humorra való fogékonyság teljesen személyfüggő.
Nekem pl. bejön Leslie Nilsen és az angol - fanyar - humor, de a Been féle , már sok. A feleségem pont fordítva van ezzel. Ugyanakkor vannak közösen szeretett humoristáink is. :)
A fizetett könönséget a tehetségkutató, x-faktor, ... műsoroknál kell keresni.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogyha fizetnek, akkor kinek, mikor, mennyit, de gondolom ez változó, mint ahogyan az is, hogy a kedveltebb műsorok esetében, ki mennyit fizet azért, hogy bekerülhessen.
Mivel a napokban hallottam valamelyik híradásban, hogy a közmédiák költségvetésében van ilyen tétel, ezért rákrestem és ezt találtam, de ebből a cikkből sem derül ki, műsorra és személyre lebontva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!