Szabó P. Szilveszter énekli a Merci reklámot?
Köszi :)
Nem tudja vki a mail címét ..?, úgy küldenék neki egy üzenetet, hogy boldog névnapot, szülinapot, karácsonyt, és új évet! :D
Biztos hogy meghatódna, hogy idegenek irogatnak neki :D deh iiimádom a művész urat :D
Szia, köszi az oldalt, bár kétségeim vannak afelől, hogy az e a hivatalos, már néztem párat, mind ugyanazt írja.. dehát szó szerint..:)
De ha csak a főoldalon az első mondatot megnézed : "Mivel hamarosan itt a karácsony, az oldalt egy kicsit karácsonyibb hangulatba öltöztettem! :) "
Kedves tőle, meg hogy így foglalkozik az oldallal, hogy már el is múlt, de azért a szöveg fenn, hangulat sehun..
Emailcím nincs, de azért is rákérdezek, bruhahaha:)
Kössz a tippet mégegyszer.
Kis érdekességképp. Művész Úr tizenvalamennyi (pontos számot nem tudok, bocsánat) szöveget írt a Merci reklámhoz, ebből a végső 2 hallható TV-ben. :)
Szerintem, ha nem ismeritek személyesen, ne írjatok neki születés- illetve névnapos üzeneteket. Pláne ne e-mailra. Azt nem feltétlen ilyenekre használja. :) Ő nem a sztárságot, hanem a színészetet választotta. Ez csak jó tipp volt. Mert válasz úgysem fog érkezni. :) És nem, nem azért, mert bunkó, meg tapló. :)
Szóval, kedves Kérdező, ha úúúgy szereted Szilvesztert, akkor ezeket tudnod kellene. Vagy most már tudod. :)
Ja, és egyik honlaphoz sincsen köze személyesen. Mindet rajongók készítik.
(Az előző voltam.)
Szia!
Először is igen, ő énekli (ez már ugye kiderült:))
Viszont ha írni szeretnél neki, akkor az operettszínházba küldjél levelet, azt meg fogja kapni. (Ne e-mailt)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!