Ez most komoly, hogy az Alza reklámjában a rikácsoló zöld görény mellett most egy értelmi fogyatékos plüssmaci is szerepet kapott?
Netflixre... ja! Mintha nem volna mindegy, hogy rikácsoló zöld szörnyeket nézel, vagy rikácsoló melegeket... olyan történeteket, amiben semmi és senki sincs rendben, kizárólag A meleg vagy a melegek, azok mind jók, mind jól gondolkodnak, jól látják a világot, és e köré épül minden egyes film és sorozat, és ami nem így indul, az ide tart! Lebont mindent magakörül, mindent a sárba tipor, megaláz, szétszed és a végén egy valami marad rendben A meleg! Szerintem tök ugyanaz, mint a rikácsoló, zöld szörny és a fogyatékos plüssmaci!
Erre tetéz egy ideje a Netflix azzal (merem állítani nem költségtakarékossági okok miatt, mert perverz állatok!), hogy már a színészi tehetség és ami fontos rátermettség sem számít, mert aki színésznek születik, abból még nem feltétlen lesz színész, de színész csak abból lehet, aki színésznek születik!
Epp a Koronát nézem a Netflixen, és már a 4.evadot, eddig sehol egy meleg (!!??).
Te nem vagy százas.
Az Alza-reklám magyar hangja (Csőre Gábor) herélt hangjától én is rosszul vagyok.
Annak idején mérgemben kikerestem a reklám szlovák vagy cseh változatát (pontosan nem emlékszem), de az sem különb... Szándékosan irritálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!