Szerintetek melyiket nézik jobban? X Faktor vagy Megasztár?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 15:48
1/4 anonim válasza:
Ez nem "szerintetek" kérdés, ez egy tény. Utána kell nézni, valami nézettségi grafikonon. Amúgy biztos vagyok benne, hogy az X Faktort, bár semmilyen konkrétumot nem tudok.
2/4 anonim válasza:
Szerintem eddig a Megasztárt nézték többen, mert az már élő volt, de most, hogy az X-faktor is az lesz nem lehet megmondani. De amúgy én írtam Friderikusznak, hogy rakják át az egyiket más időre!
3/4 anonim válasza:
Mindkettő jó a maga nemében, de mindkettő más. Elég nehéz eldönteni. Igaza van az előttem írónak, hogy két különböző időpontban kéne adni, hogy mind a kettőt meg lehessen nézni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem hagyd mindkettőt a francba, csinálj helyette valami értelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!