Most így mi értelme a Frizbinek? (Hajdu Péterrel)
Figyelt kérdés
most is úgy csinálnak minthogyha Fábry, meg Terry Black szerepelne a műsorba, előzőbe meg Friderikusz, közbe meg az idióta Bagi-Nacsa páros játssza el őket. Most komolyan ennyire nincs Magyarországon valami celeb akit el tudnának hívni?
Vagy ennyire nem felkapott a Bagi-Nacsa páros, és így hirdetik őket? Szerintem szánalom az egész komolyan...
2010. okt. 3. 23:33
1/8 anonim válasza:
Bagi-Nacsát azért hívták meg mert pereskedtek és igy akarták tisztázni,amugy én alapból nem bírom Hajdút.
2/8 anonim válasza:
A múltkor a Fábryban parodizálta a Nacsa a Farkasházyt. (Elég gyengén) Annyi tehetséges, érdekes ember van az országban, miért kell folyton ezeket a kiégett, nagyképű, tehetségtelen celebet mutogatni?
4/8 anonim válasza:
Nem tudom,honnan szedik elő ezt a sok celebet,de ujabban velük van tele minden.Mindegy ha tök hülyék és tehetségük semmi,akkor is sztárok lesznek,elég ha elmennek a dzsungelbe sikítozni...:D
5/8 A kérdező kommentje:
igen, volt vmi cirkusz köztük és hajdu közt. Szerintem senki nem hívja őket, azért is szerepelnek itt. Engem az idegesít h úgy vannak felkonferálva h 'itt van velünk fábry sándor' azt közbe nem ő. Ha egy külföldi nezne a műsort, azt hinné h tényleg fábrynak hívják az illetőt. Ez csak egy pl volt.
2010. okt. 3. 23:57
6/8 anonim válasza:
Hát nekem az egésszel bajom volt... kb nekem égett a fejem, mikor néztem. Tiszta szánalom, hogy mi értelme volt nemtudom, csak a vége felé kapcsoltam oda. de szerintem visszafogja kapni valahogy, rtlen, ami ugyanilyen szánalmasság lesz.
7/8 anonim válasza:
Azzal hogy szerepelnek a műsorban ledolgozzák a pénzt amivel tartoznak neki így egyeztek meg.
8/8 anonim válasza:
Most megint Fábrynál fognak szerepelni, ha jól láttam egy Heti Hetes paródiával. Szerettem a Bagi-Nacsa párost, de kezd unalmassá válni, hogy hol az egyik, hol a másik csatorna "arca" használja őket személyes ellenszenvének "kimutatására" (Farkasházy, Fábry, stb. ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!