Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik volt a kedvenc régi...

Melyik volt a kedvenc régi szappanoperátok?

Figyelt kérdés
Nekem a Vad Angyal, felnőttként is újra néztem.

2023. jan. 16. 15:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Vad angyal, te vagy az életem, csacska angyal, második esély, első szerelem, sonadoras. Nagyon sok volt:D 2000es években voltam általános iskolás mindig siettem haza suliból hogy elcsípjem valamelyiket :D
2023. jan. 17. 10:04
 12/16 K.O. ***** válasza:
100%

vad angyal az mar klasszikus:D annal jobb nem is nagyon volt, talan a fiorella, az is jo volt, abba is voltak jo karakterek meg poenok, meg talan meg a sonadoras, vagy a te vagy az eletem, abbol a debi az áhh, en sirtam rajta milyen bolond volt:D amugy maga a sorozat nem volt jo, de debbie miatt nem tudtam nem nezni, ja meg a szeretni beindulasig, az cuki sorozat volt, nem pedig a szeretni bolondulasig mert szinte csak azt dobja ki a google azt a gabriela spanicosat, de nem arrol van szo, hanem ez, jo kis sorozat volt ez is: [link]

es iyg kb ennyi, a tobbi gagyi volt, en ezeket neztem, vad angyalt foleg, mindig hetvegen volt az ismetles, masnaposan mindig azt neztem:D sztem arra jozanodtam ki, foleg rocky meg vicky ahogy osszejottek, imadtam:D

ja meg a homok titkai, hat az is..:D ott is voltak erdekes poenok meg karakterek

2023. jan. 17. 14:53
 13/16 K.O. ***** válasza:
ja meg volt egy masik natalia oreos sorozat, nem jut eszembe a cime, böribe akarták vinni de megszökött es becuccolt valami penzes csaladhoz, még az is nezheto volt
2023. jan. 17. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Szomszédok

Rosalinda

2023. jan. 17. 18:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Huh, megpróbálom összeszedni az abszolút kedvenceket: Marimar, María, Angela, Vad Angyal, Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom!, A bosszú álarca, A vipera, Sonadoras, Rosalinda, Esmeralda, Paula és Paulina. Így hirtelen most csak ennyi jutott eszembe, de 100% hogy voltak még, mert hát na… ezeket ki nem nézte anno? :D Még aki azt is mondta hogy nem néz ilyen sorozatokat mindig tudta hogy éppen mikor szakított Milagros és Ivo, vagy hogy Esmeralda mikor nyerte vissza a látását :D
2023. jan. 18. 18:54
 16/16 K.O. ***** válasza:
titkok es szerelmek:D
2023. jan. 19. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!