Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az ATV-n futó Fórum a legjobb...

Az ATV-n futó Fórum a legjobb műsor?

Figyelt kérdés
Legjobb műsor. Somos András pedig a legjobb műsorvezető. Udvariasan helyreteszi a nyuggereket.

2023. jan. 5. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Ne tegyél fel állító kérdést, ha érdekel mások válasza is. Ez így egy kijelentő mondat kérdőjellel a végén.
2023. jan. 5. 17:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hasznos a válaszod, mert nem írtad le a véleményedet a Fórumról. Nem kell kioktatni a kérdésfeltevésről, szándékosan ilyen színezettel tettem fel.
2023. jan. 5. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Neked meg a kérdésed nem hasznos, mert nem érdekel senki véleménye, csak a sajátodat reklámozod. A kioktatást pedig vedd jó tanácsnak arra az esetre, ha majd törölni fogják a kérdést, mert az a kiírás feltételeinek nem felel meg.
2023. jan. 5. 17:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Gyakorikerdesek az oldal neve, nem hasznos kérdések :D Hasznos válaszokat várnak a kérdezők. Szóval, mi a véleményed a műsorról?
2023. jan. 5. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Bár kormánypárti vagyok, de Somost aránylag kedvelem. (Egy kicsit a nemrég meghalt Szinisa Mihajlovicsra emlékeztet.) Amúgy nem szoktam nézni a betelefonálós műsorokat, mert akkora marhaságokat mondanak, amely már szinte nekem kínos, hát még a műsorvezetőnek. Nem is szólva a szófoschásban szenvedő öreg nénikről, akik nem veszik észre, hogy a műsorvezető már nagyon szeretne tőlük elköszönni, de ők még mindig csak mondják és mondják... Azért Somosnak is voltak ellenszenves húzásai. Például:

Tisztán emlékszem rá, hogy az eset 2020. május 13-án történt. A telefonáló néni azt mondta, hogy ha nem lenne 77 éves, akkor a saját testével védené mag Karácsony Gergelyt, akit szerinte a Fidesz aljas módon támad a Pesti úti idősotthonban történt nagy számú Covid-halálozások miatt. Szerinte ugyanis nem Karácsony, hanem Tarlós a hibás. (Az a Tarlós, aki 2019. október 13. után átadta a hivatalát Karácsonynak, a Covidnak pedig még híre-hamva sem volt.) A néni azt kérdezte Somostól, hogy mennyi ideje van hivatalban Karácsony? Négy hónapja? Öt hónapja? Mire Somos azt válaszolta, hogy inkább négy hónapja. Mondom: mindezt 2020. május 13-án, azaz napra pontosan 7 hónappal az önkormányzati választások után...

Oké, hogy nem szabad megbántani a hülyeségeket beszélő nénit, de miért kell adni alá a lovat? Miért nem javítja ki, hogy nem 4 és nem 5, hanem már 7 hónapja Karácsony a főpolgármester és ennek következtében a fővárosi fenntartású Pesti úti idősotthonban történtekért már csak azért sem lehet Tarlós a felelős, mert a járvány akkor még nem is létezett?

2023. jan. 5. 19:56
 6/6 A kérdező kommentje:

5-ös, köszönöm a hasznos válaszod!

"akkora marhaságokat mondanak, amely már szinte nekem kínos" - Teljesen igazad van, viszont én pont emiatt nézem, mert számomra ez szórakoztató. Somos András pedig kifejezetten szó abban, hogy ütköztesse a véleményét a másokat semmive vevő nyuggerekkel, időnként rendre is utasítja őket teljesen jogosan.

Ezen felröhögtem, hogy ennyire pontosan emlékszel erre az ominózus esetre. :D

Talán csak nem te voltál a betelefonáló? :D

Amit leírtál az egy elenyésző tárgyi tévedés volt, ami bárkivel előfordulhat.. nincs jelentősége.

2023. jan. 6. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!