Észbontók című műsorban tényleg olyan hülye emberek találnak akiken lehet nevetni, vagy csak megjátsszák a hülyét?
Nem is feltünő, hogy teljesen más habitusú, és homlokegyenest eltérő beszédkészségű fazonok, szinte mindig azzal kezdik:
"..akkor az X választ kizárnám"
(természetesen mindig a jó megoldást). :D
Azt egyébként jobb tudnod kérdező, hogy egy okos embernek is lehetnek hiányosságai. Vannak a neten ilyen egyetemistákat lejárató videók, ahol mondjuk ELTE hallgatók nem ismerik a saját egyetemük névadójának munkásságát. Bár ez nálam nem olyan ciki, hiszen hiába jár az ELTE re, nem kötelező ismernie a névadójukat. Viszont az már sokkal cikibb, ha egy BME mérnökhallgató nem tudja, mi történik a holdon elengedett tollal. Magyarán a hold felszíne fölött mondjuk 1 méterrel elengedett tollal nyilván. Ráadásul azon az egyetemen, ahol ő műszaki hallgató, és baromi nehéz egyetem.
De mégis felvették őket, tehát van eszük, még ha alap dolgot nem tudnak.
Engem az zavar, hogy a rajtuk röhögő celebek sem éppen észlények, úgy megkérdeznék tőlük pár alap dolgot, és megnézném, hogy ismerik e őket.
Én se tudok minden észbontós kérdésre válaszolni, pedig egyetemre járok, igaz, passzív a mostani félévem, tehát jogilag asszem nem vagyok hallgató, de mégis. xDD
Szóval vajon az őket kiröhögő celebek meg tudnák magyarázni, hogy mi az a gravitáció, termikus kölcsönhatás, mi az a nemesgáz, elektronhéjj? A földi gravitáció számokkal kifejezve?
Ráadásul lexikális dolgokat szoktak csak kérdezni.
Ja, és a gravitációt nem egyetemi szinten kéne magyarázniuk, nyilván. De azért megnézném a celebeket is, mit tudnak és mit nem. A nem épp észlények röhögnek rajtuk, de ők mennyire is műveltek/okosak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!