Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Észbontók című műsorban...

Észbontók című műsorban tényleg olyan hülye emberek találnak akiken lehet nevetni, vagy csak megjátsszák a hülyét?

Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Színjáték.

30 ezret kapnak.

2023. jan. 1. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy karaktert játszanak el a szereplők, amit a műsor koncepciója elvár. Ha láttál egy jelenetet is belőle, látszik hogy szándékosan rossz választ adnak, és megjátszott a tudatlanság (a testbeszéd elárulja).
2023. jan. 1. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kamuműsor álhülyékkel. Dezső Attila Csaba pl a Legyen ön is milliomosban meg a Maradj talponban is feltűnt. Na, ő pl egyáltalán nem hülye, az Észbontókban mégis tette a hülyét.
2023. jan. 2. 13:43
 4/5 veterán vas ***** válasza:
100%

Nem is feltünő, hogy teljesen más habitusú, és homlokegyenest eltérő beszédkészségű fazonok, szinte mindig azzal kezdik:

"..akkor az X választ kizárnám"

(természetesen mindig a jó megoldást). :D

2023. jan. 3. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt egyébként jobb tudnod kérdező, hogy egy okos embernek is lehetnek hiányosságai. Vannak a neten ilyen egyetemistákat lejárató videók, ahol mondjuk ELTE hallgatók nem ismerik a saját egyetemük névadójának munkásságát. Bár ez nálam nem olyan ciki, hiszen hiába jár az ELTE re, nem kötelező ismernie a névadójukat. Viszont az már sokkal cikibb, ha egy BME mérnökhallgató nem tudja, mi történik a holdon elengedett tollal. Magyarán a hold felszíne fölött mondjuk 1 méterrel elengedett tollal nyilván. Ráadásul azon az egyetemen, ahol ő műszaki hallgató, és baromi nehéz egyetem.

De mégis felvették őket, tehát van eszük, még ha alap dolgot nem tudnak.

Engem az zavar, hogy a rajtuk röhögő celebek sem éppen észlények, úgy megkérdeznék tőlük pár alap dolgot, és megnézném, hogy ismerik e őket.

Én se tudok minden észbontós kérdésre válaszolni, pedig egyetemre járok, igaz, passzív a mostani félévem, tehát jogilag asszem nem vagyok hallgató, de mégis. xDD

Szóval vajon az őket kiröhögő celebek meg tudnák magyarázni, hogy mi az a gravitáció, termikus kölcsönhatás, mi az a nemesgáz, elektronhéjj? A földi gravitáció számokkal kifejezve?

Ráadásul lexikális dolgokat szoktak csak kérdezni.

Ja, és a gravitációt nem egyetemi szinten kéne magyarázniuk, nyilván. De azért megnézném a celebeket is, mit tudnak és mit nem. A nem épp észlények röhögnek rajtuk, de ők mennyire is műveltek/okosak?

2023. jan. 4. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!