Van még aki itt rajtam kívül unnya mind én csak amerikai filmek sorozatok vannak tévébe onlájt és európai meg alig?
Először magyarul tanulj meg, tesó.
unnya >>> unja
mind én >>> mint én
tévébe >>> tévében
onlájt >>> online, onlájn
#1. Sztem csak humorizált a kérdező. 😉
És a kérdésre a válasz: van sok európai is, keress olyanokat.
Rengeteg európai van
(tanulj meg írni)
Mindenhol csak amerikás filmeket adnak mert nagy az az állam és terlyeszkedik a film területen is.
Gagyi szcifis filmeket is gyárt.
Én onylineban nézem.
Szerencsére a 21. században már nem vagyunk kénytelenek azt nézni a tévében, amit az őket nézők számára a szerkesztők jónak találnak. Megkeressük magunknak, ami minket érdekel és vagy azon a streaming szolgáltatón nézzük őket, ahol több nekünk tetsző műsort adnak, vagy nézzük online, netán megszerezzük magunknak kalóz módon, ami minket érdekel.
Nálunk konkrétan semmi adás nincs a tévében. Tévé készülékünk is csak azért van, hogy tudjunk egy nagyobb képernyőt közösen nézni a családdal, ha valamit együtt akarunk nézni. De mindenkinek van laptop, tablet, telefon, így mindenki tud külön-külön akár egyszerre több különböző dolgot is nézni, így a tévét tényleg csak a közös programokhoz használjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!