Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hamarosan már du.5 órakor...

Hamarosan már du.5 órakor indul a megasztár? :O

Figyelt kérdés

Mindenképp az x faktor elé akarnak kerülni, hátha akkor a mega lesz nézettebb?! Remélem lekörözi az x ismét, olyan uncsi a mega dömping.

Mi a véleményed?

Amúgy az 5 óra csak irónia, mert most láttam, hogy már 7 órakor kezdődik holnap, tehát az x elé hozták :D

2010. okt. 1. 13:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mit izgat?
2010. okt. 1. 13:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Izgatni nem izgat, csak viccesnek találom, hogy erölteti a tv2 a megaszarját :D és mindenképp nyerni akar nézettségben.
2010. okt. 1. 13:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mit csinálnak, az X-et kétszer annyian nézik mint a Megát.
2010. okt. 1. 13:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Én úgyse nézem, úgyhogy oly mindegy nekem, mikor kezdődik. És nem azért, mert egyik vagy másik jobb, csak az X-ben énekel az ismerősöm, és itt ez a szempont.
2010. okt. 1. 13:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Ki az ismerősöd?
2010. okt. 1. 13:32
 6/12 A kérdező kommentje:

"Tök mindegy mit csinálnak, az X-et kétszer annyian nézik mint a Megát."

Ez maradjon is így, hátha akkor nem lesz mega 6. Én akkor kapcsoltam oda,mikor vége lett az x faktornak. De már azon is röhögtem, hogy Fridi bá folyton azt reklámozta, hogy ne az x-et nézzétek emberek, hanem a megát, mert itt a színvonal:D

2010. okt. 1. 13:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez mennyire számít reklámnak, Fazekas Attilának hívják. Tudom, hogy még nem volt a tv-ben (két részt sajna nem tudtam nézni), de biztos lesz még.
2010. okt. 1. 16:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnos így tényleg nem tudom ki ő. Sajnos nem adnak le mindenkit, ez az egy ami nem tetszik ebben a műsorban, hogy folyton ugyanazokat nyomatják, pedig én kiváncsi lettem volna azokra is, akik a legutóbb kiestek.
2010. okt. 1. 16:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Én Samu krisztát ismerem x-faktroból (AcDc-s csaj)
2010. okt. 2. 13:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Kiesett, még a legjobb 50-be se került be (asszem), legalábbis ő nem volt a folyton nyomatott, de kiesett emberek között se.
2010. okt. 2. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!