Szerintetek ki nyeri a Való Világ 11. Évadát?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 14:04
11/17 anonim válasza:
SB fórumon a leadott részek után csak pár kommentet irnak, az egyik azt állitja tuti kamu az egész mert pár játékos körözött arc voltak balhéi, ez is a mesterkélt irányitott faszsagot erősíti.
12/17 anonim válasza:
Ennek nem sok értelme van. A tévécsatornák úgy szoktak kasztingolni, hogy a mindenféle műsorba jelentkezők adatbázisából direkt kasztingolnak, azaz ha valaki jelentkezett már egy tehetségkutatóba vagy showműsorba, akkor be van adva az adatlapja, és megkeresik hogy szeretne-e itt szerepelni, így kicsit meg vannak tolva az ajánlattal olyanok is, akik nem terveztek ide jelentkezni. Ez nem egyenes út a játékba, csak egy meghívás a kasztingra. Nyilván nagyobb eséllyel lesz beválogatva olyan ember, aki extravertált és eleve volt tévés szereplésre vágya egy korábbi jelentkezés miatt - ehhez nem kell elítélt, körözött bűnözőnek lenni.
Most pl. 3 olyan játékos is van bent, aki már feltűnt az RTL-nél.
13/17 anonim válasza:
A casting igénytelensége hiányossága lenne ha nem néznek utána ki a jelentkező , aztán lehet direkt szándék hogy tipikusan trógereket valogatnak be.
14/17 anonim válasza:
Szerintem Melina vagy Dani nyeri meg.
15/17 anonim válasza:
Én már most nyertem, mert 1 percet se láttam belőle.
16/17 anonim válasza:
Még több időt megspórolhatsz, ha nem válaszolsz olyan kérdésekre amihez közöd és ismereted nincs, érdeklődést nem mutatsz a témában. Ha mindenképpen jelezni szeretted volna a szellemi felsőbbrendűséged, hogy te bezzeg nem nézel ilyet, akkor gratulálok és büszke vagyok rád nagyon kicsim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!