Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Dancsó Pétert az RTL pénzeli?...

Dancsó Pétert az RTL pénzeli? Miért süllyedt le annyira, hogy a Való Világnak rendszeresen reklámot csináljon?

Figyelt kérdés
A kommentelői miért nem kritizálják ezért?

2022. dec. 6. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, biztos hogy kap érte pénzt, nem ingyen csinálja.

Miért lázadna ellene a közönsége? Szerintem pont az a plebs nézi, akinek ez a szint megfelel. Aki egy kicsit is igényes tartalomra vágyik, az már rég elengedte dancsót.

2022. dec. 6. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
mindig olyan alacsony szinten volt kb mint az rtl, ha nem lejjebb. most csak siman összeálltak ezek szerint.
2022. dec. 6. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Egy trashvideós miért ne csinálna videót egy trashműsorrról?
2022. dec. 6. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Amiért a Nagy őnek, meg a DWTS-nek vagy a Sztárban sztárbannak is!
2022. dec. 6. 16:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Korábban még Puzsér haverja volt...

Így lesüllyedni...

2022. dec. 6. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
Én magát a tv műsort nézem de Dancsó Peti videoját erről szeretem megnézni pár mondatban összefoglalja a lényeget és humoros is
2022. dec. 6. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Miért lázadna ellene a közönsége? Szerintem pont az a plebs nézi, akinek ez a szint megfelel. Aki egy kicsit is igényes tartalomra vágyik, az már rég elengedte dancsót."

Én igényes tartalomra vágyom az esetek zömében, néha pont az igénytelenre. De Dancsót nézem néha, pedig megvetem azt, ami lett belőle. Hogy miért nézem? Mert nevetni még így is lehet rajta, ráadásul leginkább szánalmas dolgokról videózik, és néha pont azt akarom látni. Az okokat most inkább mellőzöm. Dancsó színvonala rengeteget zuhant, de sokszor ma is vicces. Viccesebb, mint egy tipikus influenszer, bár ők nem zuhantak ekkorát, mint Dancsó. Ugye akinek régen se voltak minőségi videói, hová zuhanjon?

A kérdésre visszatérve, szerintem nem fizetik érte. Dancsó olyan videós, aki bármilyen szarról is csinál videót, ha az érdeke azt kívánja. Fizetni se kell neki érte, megteszi ingyen is. Gondolom én. Ráadásul egyszer kapott egy üzenetet a valóvilágtól, ami nekem olyan feelinget adott, hogy őszintén megköszönték neki a reklámot, amit magától csinált. Azt nem tudom, hogy iróniából mondta rá Dancsóra a poszt, hogy ő a legnagyobb rajongója a ValóVilágnak, vagy sem.

2022. dec. 10. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
A régi Dancsó szanaszét oltotta volta a való világot, nem hogy még reklámozza... Uff.
2023. máj. 22. 06:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert dicséri?
2023. máj. 22. 09:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!