A Barátok köztnek nem láttam kb. az első 2 évét. Leírná valaki, hogy volt Novák Éva és Hoffer Józsi kapcsolata?
Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 13:20
1/3 anonim válasza:
Én láttam. És még akkoriban talán jó is volt. De már olyan rég volt, hogy igazából nem is emlékszem rá. Mert a Barátok közt első része 1998. október 26.-án volt, az utolsó része pedig 2021. július 17.-én. Én 2002 tavaszáig / nyaráig néztem. Addig ameddig a Hoffer családot ki nem írták a Barátok köztből. Addig rendszeres nézője voltam. 2002 után már csak alkalmi nézője voltam. Csak annyi maradt meg bennem, hogy a Barátok Közt az nem volt igazi Barátok Közt. Mert egy nagy átjáró ház volt a Barátok közt. Jöttek mentek a szereplők. A végén (2021.07.17.) már azt se lehetett tudni ki kicsoda volt benne.
2/3 anonim válasza:
Most van ismétlés,az RTLMOST-on visszatudod nézni.
Amúgy nem volt hosszú kapcsolat még annak sem lehet mondani,kb pár adásig tartott,utána visszament Lacihoz.
3/3 anonim válasza:
Már érdektelen számomra. Úgy, hogy inkább kihagynám a vissza nézését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!