Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek egyesek miért nem...

Szerintetek egyesek miért nem tudják elfogadni ha egy sorozatnak vége?

Figyelt kérdés
Láttam neten hogy van aki szomoru hogy az éjjel nappal budapestnek vége miárt ne lehetne vége, miért kell azt hinni hogy soha nem érhet véget?
2022. nov. 29. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy szokásnak lesz vége.

Nem lehetsz egy okos ember, szal nem igazán kellene ezt neked erőltetni.

2022. nov. 29. 11:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Ok
2022. nov. 29. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen magyar sorozatoknak amúgy sincs sok értelme, hogy őszinte legyek. Borzalmas az összes. Nincsenek eléggé képzett színészeink hozzá. Az egy dolog hogy be tudnak tanulni egy szöveget, de amikor át kéne adni az nagyon fake. Akik az ÉNB-t síratják, nem tudom láttak-e valaha amerikai sorozatokat, vagy csak azt nézik 10 éve, de ég és föld a különbség.
2022. nov. 29. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
#3: érzelmi kötődésed bármi iránt lehet, ez teljesen szubjektív dolog. Ha van egy kialakult rutinod amiben jól érzed magad, annak megszűnése és a komfortzónából való kilépés a legtöbb embernek kellemetlenséget jelent. Ez nem attól függ, hogy magas kultúra témájú vagy sem.
2022. nov. 29. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan jártam a Szívek szállodájával. Idén láttam életemben először a Viasat3-on, és nagyon hiányzik :D Nagyon a szívemhez nőtt a sorozat, a karakterek, a stílus és Stars Hollow is. Ez volt a délelőtti programom :D Persze bármikor újra tudnám nézni, de már nem ugyanolyan mint elsőre.
2022. dec. 1. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!