A South Parkot érdemes a 10 évadtól kezdeni?
Ha nagyon fiatal vagy akkor nem mindig fogod érteni a régi részek poénjait. Annak ellenére, hogy a South Parkot kötelező magyar szinkronnal nézni, szerintem néha a szinkronszínészek és fordítók sem értették, hogy mi újság a késő '90-es vagy kora 2000-es évek amerikai kultúrájában.
Nézd nyugodtan a 10. évadtól, ha tetszik úgy is vissza fogsz menni a klasszikus epizódokhoz.
Előfordulhatnak érthetetlen részek, de igazából tényleg az eleje a jó. A subvito.hu-n fenn van minden az elejétől, én a helyedben beleállnék a pilottól, és úgy pörgetném.
Nem a megértés miatt, hanem mert sokkal frissebb, betegebb, nyersebb a korai SP, ráadásul még kézzel készült, ettől van egy suta, analóg báj a dologban, ami szintén szorosan hozzátartozik az élményhez. Ráadásul egy csomó alapvető karakter az első pár évadban bukkan fel, k.rva meredek poénok vannak és epizódról-epizódra igyekeznek felülmúlni magukat Parkerék. Úgyhogy szerintem pont a legjavát hagynád ki, ha a közepéről kezdenéd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!